PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Telekomova višja sila

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdravljen!

Jaz ti siol komunikator prodam. Eno leto v rabi.

Lp
O.K. - glede na videno je stvar katastrofa. Glede zaščit pa takole - sem že žbljx pisal, da zaščita, če ni narejena v celoti, ni vredna nič. Prva stvar za zaščito pred strelami je dobra ozemljitev. Tukaj takoj padejo variante z " metrskimi colskimi cevmi" in podobno. Druga stvar je sama zaščita. Eno so odvodniki v el. omarici, da žblj zaščitnih "kao" podaljškov ne omenjam. Seveda pa za resne stranke obstaja resna zaščita. In ta se montira na dovod telekomove linije- vsi resni proizvajalci jo imajo, ker se pa striktno s tem ne ukvarjam, si jo poiščite pri našem podjetju iskra zaščite ali pa pri vsej možni tuji konkurenci. Kdor pa misli na moj post napisati 100 replik, naj si najprej prebere vse, kar je na spletni strani podjetja Hermi. Ne, ne delam za njih, celo ničesar nisem kupil od njih, jih pa poznam iz prakse in so eni boljših, vsaj lažejo ne in jih zato priporočam.
LP,
Samojed
hej pozdravljen

zakaj sem se pičil v 600 eur za Telekom?

sam sem imel grozljivo polletno!!! šlamastiko z dovodom kabla do moje hiške.

in ko mi je počil film!, sem lepo napisal pismo direktorju g. Krajnčeviču v LJ, da zaradi navadnih podjebavanj ekip na terenu grem na Amis. Telekom got fired. For good. Seveda je potem bil halo in gor in dol, opravičevanja itd., samo zakaj bi nagradil z dolgoročno pogodbo (2 letno vezavo npr) takšnega dobavitelja?

Nisem nor da bom nagradil podjebavanje nekega dobavitelja. Ga zamenjam. Tako kot sem šel na GenI, ko mi je počil film z saldokonti na elektro MB. They also got fired.

Ali vodiš igro TI ali pa te j... . Your choice.
bbs Napisal:Ali vodiš igro TI ali pa te j... . Your choice.
Pozabljaš, da so predeli, kjer ne morejo k drugemu operaterju. Tako, da plačuješ temu 600€/leto ali pa nimaš nič. Absolutno Your choice :roll:
ne gre se za predele kjer te lokalni monopolist lupi

kdo te pa sili da plačuješ vse te storitve? kaj ne moreš dobiti digitalnega sprejema televizije?

rezanje nepotrebnih stroškov?
mimogrede

si zamenjal dobavitelja elektrike? ker tu nobene vloge ne igra lokalni distributer.
bbs: potem imaš ti kabel od amisa? ali pa mešaš ponudnika interneta (amis, t-2, siol) z lastnikom omrežja - Telekom?
ker jakanemo, kolikor jaz razumem, nima težave z ponudnikom interneta ampak z lastnikom omrežja.

Ti si šel z elektriko na geni, dobavitelj pa ti je ostal enak. tudi če gre jakanemo k ne vem komu bo še vedno dobil signal po istem kablu in mu bo še vedno crkaval komunikator.
@jakanemo: koliko "njihovih" strank je na isti liniji kot ti ? zdaj, če vas je nekaj lahko pritisnete na lokalnega telekomovega "rajonca" in potem navzgor po hierarhiji... potem pa rečte da odpovedujete priključek v kolikor ne poštimajo zadev.
opcija 2: zberite vse lastnike parcel, kjer bi šel kabel in naj podpišejo služnost za položitev TK kabla v zemljo (no ja skalo Big Grin ) pa še rečte jim, da da če so že tako obubožani jim zadeve financirate vi (gradbena dela) oni pa vam bodo v sorazmernem deležu nudili internet/ostale storitve zastonj...

LP, Erik
Spoštujte uporabnike portala | Opišite svoj problem čim bolj natančno - vključno z naslovom | Preden postavite vprašanje uporabite ISKALNIK | Pišite v slovenščini; KRIČANJE ni dovoljeno | Komercialno oglaševanje ni dovoljeno
Zaradi odpovedi ne bo imel nihče nižje plače, na koncu leta pa itak obvezno dodatek na uspešnost. Treba jim je grenit dneve...
211 konjev sreče v ovinkih...
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53superchargedunichr("46")jpg[/img]
JOHN COOPER WORKS evolucija
Na forumu smo že obdelali kaj je "univerzalna storitev" in tudi ta mora biti narejena po predpisih, kar obešanje na borovce sigurno ni. Lahko bi sicer postavili drogove, kar problema strel ne reši, ampak ker je to redkost, je najverjetnejši vkop kabla. Seveda po prošnjah, grožnjah ali pa klicu oziroma mejlu s slikami, ki naj bo poslan na agencijo (pišuka, ne morem se spomniti, naj kdo prosim dopiše!!!).
LP,
Samojed
...APEK (Agencija za pošto in elektronske komunikacije Republike Slovenije)
211 konjev sreče v ovinkih...
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53superchargedunichr("46")jpg[/img]
JOHN COOPER WORKS evolucija
pa kako lahko telekom nagradiš z 600 eur letno za navadno podjebavanje?
bbs Napisal:pa kako lahko telekom nagradiš z 600 eur letno za navadno podjebavanje?

Oprosti za tole ampak: a si retardiran al kaj? To je edini ponudnik ki ga ima. Kaj je tukaj za filozofirat? To je ravno tako kot bi Mariborčanu rekel, naj se priklopi na vodovod od JP Vo-Ka iz Ljubljane :roll:

Glede kabla po borovcih se mi pa vseeno poraja vprašanje: a se je "omrežje" slučajno delalo pred mnogimi leti in je bilo tako narejeno samo da je bilo in so/ste dobili telefon. Ker to bi znal biti problem, ker za spremembo trase ali vkop kabla bo potrebna kakšna služnost verjetno - in Telekom služnosti najverjetneje ne bo iskal.
Nebomgabiksal Napisal:Zaradi odpovedi ne bo imel nihče nižje plače, na koncu leta pa itak obvezno dodatek na uspešnost. Treba jim je grenit dneve...
ja, ok... jim pa pozagas bor na zacetku trase pa bodo vsi klicali na telekom, da jim ne dela telefonija.... bodo pa ja prisli popravit Smile
Ok malo heca... ampak kot sem ze omenil, dajte VSI rajonca stisnit za jaj*a pa se bo kqj premaknilo... pri nas se bo delala ena novogradnja in je vodovodna cev premajhna, pa sem jim omenil, ce bi se dalo zadevo vkopat... so mi rekli naj jim javim kdaj bo in castijo se cev ceprav sem se ponudil, da jo financiram sam Smile

Lp, e

P.s.: lahko tudi povprasate, da ce jim zrihtate sluznost a bi to naredili Wink
Spoštujte uporabnike portala | Opišite svoj problem čim bolj natančno - vključno z naslovom | Preden postavite vprašanje uporabite ISKALNIK | Pišite v slovenščini; KRIČANJE ni dovoljeno | Komercialno oglaševanje ni dovoljeno
1 2 3
Iskanje po temi