Objave: 739
Teme: 45
Ocena:
0
Imam črpalko (hidrofor) deževnice in imam razvod po parceli (zelenice, vrt) 8 alkaten cevi 1/2".
Teh 8 razvodov bi rad krmilil z računalnikom in softwarom, ki ga že imam. Nimam pa še rešenih ventilov. Ne najdem nič pametnega za ta namem. Vsekakor iščem najugodnejšo varjanto.
Pozna kdo kaj? Ima mogoče kakšen stroj 8 elektro (220V) ventilov v vrsti? Ali kaj podobnega.
Lahko bi sicer dal gor kakšne Firšt ventile ampak to bi bila malo prehuda cena. Poleg tega se zelo počasi odpirajo (cca 60s), kar mi ni preveč všeč.
Objave: 33
Teme: 0
Ocena:
0
Poišči si kakšen odpad gosodinskih aparatov.
Vsak odslužen pralni stroj ima ventil kot ga ti potrebuješ.
Samo montirati ga moraš na suho drugače ti bo puščala elektrika.
Mimo grede kakšen pa imaš krmilnik?
L.P. jure
Objave: 12384
Teme: 192
Ocena:
8
Ce se ti ne ljubi po smeteh brskat, dobis v etisu EM ventile za dobrih 10 evrov kos. Vsaj zdi se mi da je bila lani taka cena. Mogoce je svaku kak ostal in se lahko zmeniva za kak popust?!
Objave: 1073
Teme: 8
Ocena:
1
Poglej si malo pod selenoid na google-u in potem za ceno na ebay... dobiš jih v normally open ali pa close, vzameš membranskega in vklopi 'takoj' ko mu dovedeš tok. Tko bom tudi jaz zadevo naredil, sicer jih bo krmilil Cybro

aja pa pritrdiš jih lahko v vrsto kot hočeš, samo glej da vzameš take, ki imajo opcijo pritrjevanja.
Lp, Erik
Spoštujte uporabnike portala | Opišite svoj problem čim bolj natančno - vključno z naslovom | Preden postavite vprašanje uporabite ISKALNIK | Pišite v slovenščini; KRIČANJE ni dovoljeno | Komercialno oglaševanje ni dovoljeno
Objave: 739
Teme: 45
Ocena:
0
Tole je namig v pravo smer. Upam, da se bodo ti ventili obnesli. Žal pa nisem našel na eBayu niti vrstnih, niti takih, da bi jih lahko skup sestavil. Bom še pogledal. Pri nas jih izdeluje JAKŠA v Črnučah ampak cena je verjetno huda. Bom preveril.
Objave: 12384
Teme: 192
Ocena:
8
Jaksa v crnucak bo imel ceno vsaj 5x visjo po kosu(vsaj zdi se mi, sem lani tudi tam spraseval). Je pa res da je videti zadeva PROFI(odpiranje mogoce nekaj tisockrat dnevno). Ampak a rabis zadevo profi? Potem pa ti bo zadeva zmrznila in????(predvidevam da tega te zadeve ne prenesejo)