PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Slike elektro omaric / nove ideje

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
elektrojurcek Napisal:
klematronic Napisal:ne ne znam zvezat...a bi mi ti prisel....

kolk racunas???

Lahko sej bi si mav več cajta uzev pa bi jo RES speglav, pa zbiralko bi dav uno na šravfe, če maš hagerco, tist k zravn dobiš se mi zdi res bl en d..k.

tist k zravn dobiš se mi zdi res bl en d..k.
Če je original od hagerja že mora bit ok.
Hehe hager je OK Big Grin 8)
elektrojurcek Napisal:Lahko sej bi si mav več cajta uzev pa bi jo RES speglav, pa zbiralko bi dav uno na šravfe, če maš hagerco, tist k zravn dobiš se mi zdi res bl en d..k.
E vidiš... pa še zastonj mu lahko narediš in pokažeš kako se po tvojem naredi "v nulo" in daš slike tuki gor... glede zbiralk pa je res najbolje "metrce" vzet... sicer pa, če je zmanjkalo mest na Hagerjevi zbiralki, a si vsaj še eno dodal al si "po domače" štukal nekje zadaj ? Big Grin

LP, Erik
Spoštujte uporabnike portala | Opišite svoj problem čim bolj natančno - vključno z naslovom | Preden postavite vprašanje uporabite ISKALNIK | Pišite v slovenščini; KRIČANJE ni dovoljeno | Komercialno oglaševanje ni dovoljeno
Ericssson Napisal:
elektrojurcek Napisal:Lahko sej bi si mav več cajta uzev pa bi jo RES speglav, pa zbiralko bi dav uno na šravfe, če maš hagerco, tist k zravn dobiš se mi zdi res bl en d..k.
E vidiš... pa še zastonj mu lahko narediš in pokažeš kako se po tvojem naredi "v nulo" in daš slike tuki gor... glede zbiralk pa je res najbolje "metrce" vzet... sicer pa, če je zmanjkalo mest na Hagerjevi zbiralki, a si vsaj še eno dodal al si "po domače" štukal nekje zadaj ? Big Grin

LP, Erik

ja hehe pa še nosilce za "metrce" maš u barvi hehe tko k te tko d je PO NEMŠKO Confusedhock:
Če je po nemško je ok sam da ni po JUSu :lol: :lol:
1 2 3
Iskanje po temi