Objave: 8
Teme: 2
Ocena:
0
Pozdravljeni,
Ker sem bolj nov pri tem prosim za pomoč...
Ogledujem si hišo P+M na savinjskem koncu, na parceli 1200m2 z 280m2 bivalne površine. Priključena je kanalizacija, elektrika, voda... Hiša ni čisto dokončana, zunaj ni fasade, okolica ni urejena... Pritličje je sicer bivalno (laminati, talno ogrevanje itd...), zgornjo nadstropje pa še ni nič dokončano.
Cena hiše je 200.000€ Sicer ne vem kako se hiše ocenjuje glede njihove vrednosti, pa vseeno se mi ta cena zdi visoka :|
Zanima me tudi koliko €€€ bi še rabil za dokončanje hiše, in kaj moram nasploh vedeti glede nakupa hiše? kakšna vprašanja postavljati ipd.?
Hvala za pomoč
Lp
A.
Objave: 4
Ocena:
0
Kaj pa, če je hiša zgrajena malce drugače, kot je v GD in na načrtu? Recimo je za 1 meter širša, streha je drugačna, notranji zidovi so nekoliko drugačni?
lp
B
Objave: 84
Ocena:
0
Mene je prišla hiša skupaj s parcelo cca 1000 eur po m2 bivalne površine - normalno z vso opremo, urejeno okolico.....Je pa bilo najbrž malo dražje, ker nisem gradil, ampak kupil in kpl. renoviral cca 6 let staro hišo brez izdelane mansarde. Za nakup obstoječe hiše in ne za lastno gradnjo, pa smo se odločili izključno zaradi lokacije.
Objave: 8403
Teme: 30
Ocena:
1
Če se prodaja preko kake agencije - pripopaj link, da si jo ogledamo.
Objave: 8
Ocena:
0
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.bolha.com/hise-savinjska/p-m-talno-in-radiatorsko-gretje-soncna-lega-solarni-bojler-energetsko-varcna-trije-balkoni--oglas383390067">http://www.bolha.com/hise-savinjska/p-m ... s383390067</a><!-- m -->
Objave: 2182
Teme: 44
Ocena:
0
tudi mene zanima kako se vidi sprememba na daleč? nimam ravno izkušenega očesa....zato vprašam...
Objave: 7106
Teme: 41
Ocena:
34
alen78,
kje , bolj natančno v Žalcu pa je ta hiša?
Sama sprememba se vidi v tlorisu ali pa vsaj v "Tlorisu Ostrešja / strehe".
Piše ,da je nadstandardna gradnja? Malce povprašaj po materialih. Okoli oken že ni videti kakšnega styrodura; pod streho (poševna H. vez) nima izolacije med betonom in deskami;kako je z izolacijo bet. plošče v objektu (balkon);...... :wink:
Lep pozdrav
Objave: 8403
Teme: 30
Ocena:
1
:oops: Ja, ni čudno, da se že toliko časa prodaja!
Razen ob predpostavki, da v hiši živijo "pigmejci", mi nekako ne gre v kontekst VIŠINA prve etaže. Če sem prav štel - je 10 šar :? :roll: :o !.........
To je potem svetla višina 200cm + 9cm = 209cm, minus tlaki vsaj 10cm - 200cm?
Je pa očitno model naredil še eno etažo - tako, da je hiša dejansko P+M+M1! :lol: :lol:
Namesto normalnih P+M je sedaj "nadstandardnih" P+M+M1!
No morda pa je to - tisto "nekaj več"!
Če ne meriš v višino več kot 155 ali 165cm, potem nakup ni napačen! :roll: :lol: