PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Okvirne cene napeljave elektrike

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdravljeni,

Nekako tako okvirno me zanima, koliko bi prišla razpeljava elektrike v mansardnem stanovanju. 4 sobe vsaka soba 4 štekerje in 1 luč in vezava omarice z varovalkami.
Zanima me za samo delo, materijal bi nabavil sam, doze bi vgradil sam in zvezal štekerje in stikala, tudi sam. Vse bi se dalo pod knauf, nič štemanja. Vem, da točnega podatka ne bom dobil, nekako tako okvirno.

ps sobe so 4mx4m

lp tyki
Če boš naredil vse sam bo zastonj. 8)
In kaj bo stromar delal pol ?
SCORPION Napisal:In kaj bo stromar delal pol ?

Verjetno se bo samo podpisal in kazensko odgovarjal v primeru "problemčkov" z napeljavo v prihodnosti. Smile
midjko Napisal:Verjetno se bo samo podpisal in kazensko odgovarjal v primeru "problemčkov" z napeljavo v prihodnosti. Smile
Zaenkrat ne poznam še nobenega, ki bi odgovarjal in nič ne kaže, da se bo kaj spremenilo. Štromarji so podobno nedotakljivi kot dohtarji, ker jih vsi rabimo.
Poznam pa nemalo njih, ki so se zgolj podpisali. Aja, usput so še pokasirali.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]  Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
Kolikor razumem je potrebno zvezati omarico in vgraditi zaščitne elemente. Dela za nekje 2 uri. Predlagam pa da se pred začetkom posvetuješ z električarjem da ti po povedal preseke vodnikov v primeru da imaš večje porabnike.

lp
Pozdravljeni,

ne električar bi mi razpeljal cevi, potegnil kable in zvezal omarico, ter dovod štroma v mansardno stanovanje iz spodnje etaže..

okvirno me zanima, da vem kaj lahko lahko pričakujem.

lp
tyki
Računaj 13-17€/ ura.
To je nekako normativ.
Bolj bo počasen več boš plačal ali pa če se na čez zmenite.
Še dobr da mi bo delal tast ..45 let izkušenj pa možakar obvlada ...hitr ko strela pa naludan z informacijami ..on bi skoz novitete sprobaval ..tko da bo naša hiška celo mal testni poligon :lol:
..on bi skoz novitete sprobaval ..tko da bo naša hiška celo mal testni poligon :lol:[/quote]

To bo šele veselje, 8)
ja bomo mal umiril ker vse kar predlaga ni poceni..
Sad
tyki Napisal:Pozdravljeni,

ne električar bi mi razpeljal cevi, potegnil kable in zvezal omarico, ter dovod štroma v mansardno stanovanje iz spodnje etaže..

okvirno me zanima, da vem kaj lahko lahko pričakujem.

lp
tyki
recimo nekje okoli 300 EUR.
Iskanje po temi