PodSvojoStreho.net Nepremičnine Nakup, prodaja in pravna vprašanja Ali kdo ve kje se nahaja to naselje v Komendi

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Na povezavi, ki si jo pripel v prvem sporočilu, se potrudi pogledat čisto spodaj in boš z lahkoto prišel do kvadratur :evil:
@ wings: kvadraturo imaš res na spletni strani, ki si jo pripopal, cena je bila pa za moje pojme zelo ugodna... mislim da okoli 200.000 za 4.pdf, raje manj kot več.

Sicer je pa kolegica kupila enega od tistih dveh zadnjih dvojčkov, ki so jih gradili v Jaršah in je zaenkrat dokaj zadovoljna, pa tudi nepremičninski ekspert, ki sem mu slučajno pokazala omenjena dvojčka, je rekel, da sta solidno zidana (tudi če niso neki top materiali). Vsekakor je pa dejstvo, da je tipson, ki gradi te bajtice, ravno zaradi dokaj razumne cene vse kar je zidal hitro prodal... za razliko od enih, ki svoje umotvore po skor dvakrat višji ceni prodajajo že več let.
A so res bili slabo grajeni?
katra7 in vsi ostali se opravičujem sm spregledal da imam vse kvadrature napisane ja po moji oceni ni preveč kvalitetno zgrajeni kokr sm že napisal.men arhitekt ze riše tazga dvojčka bosta pa z kletjo pa okol 180 kvadratov ja cena 200 tisoč ni nevem kako poceni sicer je pa stvar okusa in zmožnosti danes jih sigurno nebi prodal za to ceno moji bojo sigurno kvalitetno narejeni ker jih bo zidal tast ki je natančen in siten kt hudič jih je ze ene par pozidal tko da bo je pa vse drago kot arhitekt 10 jurčkov pa komunalc okol 35 jurčkov pa zemlja k sm jo kupu 1000 kvadratov po 180 evrov to je sele zacetek mam pa že par kupcov tko da mislm da bo hitr prodan hvala vsep lp
1 2
Iskanje po temi