Objave: 56
Teme: 7
Ocena:
0
Pozdravljeni zanima me, ali kdo ve, kje se točno nahaja to naselje dvojčkov , ker na njihovi strani ni zaslediti naslova.
Če kdo ve naj mi prosim pove točen naslov, hvala in lp
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.s2-invest.si/v2/slo/s_komenda01.php">http://www.s2-invest.si/v2/slo/s_komenda01.php</a><!-- m -->
Objave: 881
Teme: 53
Ocena:
1
Govorim na pament, ampak po moje je to Podboršt.
Ocena:
0
a to je v komendi podborst
Objave: 881
Teme: 53
Ocena:
1
Še enkrat sem pogledal slike, pa je res težko reči, kje so dvojčki.
Priporočam izogibanje lokacije, ki leži med Komendo in Žejami, ker tisti dvojčki ležijo direktno ob glavni cesti.
Podboršt je vas pri Komendi, severno od hipodroma. Tu se je na veliko gradilo v zadnjih par letih.
Objave: 368
Teme: 4
Ocena:
0
Te dvojčki se nahajajo v Suhadolah pri Komendi.
Objave: 140
Teme: 14
Ocena:
0
Smem vprašat kako da te to zanima? Ker kolikor vem so bili ti dvojčki grajeni že par let nazaj in so že vsi prodani. Je pa investitor baje ok, tako da zdaj čakam na naslednji njihov projekt (za onega Jarše 2 sem bla žal prepočasna in mi je še zdaj žal).
Objave: 93
Teme: 13
Ocena:
0
Se vidi na zadnjih tablicah od bmw-ja z3, ki je na slikah od dvojčkov :wink:
Objave: 132
Teme: 16
Ocena:
0
Ampak kaj je na teh dvojčkih, da tolk govorite o tem?
Objave: 189
Teme: 8
Ocena:
0
Kakšna pa je konstrukcija, izolacija, gradnja, da so krasni? Ker na pogled so ogabni.
Ocena:
0
malo pozno ampak hvala za odgovore o dvojckih se govori in sprasuje zato ker ker bi jih rad videl uživo in ker mislim gradit taka dvojčka v okolici kranja lepšega dvjcka jest še nism vidu od tega na sliki je pa stvar okusa sto ljud sto čudi še enkrat hvala za vse informacije.lp
Objave: 140
Teme: 14
Ocena:
0
@ WINGS: škoda, da jih ne misliš gradit v okolici Ljubljane, ker v tem primeru bi imel prvega kupca že zagotovljenega :wink: (če bi jih prodajal seveda)
Sicer pa ja, meni so tud zelo ušeč, sam kaj ko tipo, ki jih je gradil, nit piše nit se javlja ko ga človek prek maila vpraša, če ima še kaj podobnega v planu... škoda :?
Ocena:
0
katra7 mogoće jih bom pa gradil v okolici lj sam prvo moram v kranju to spelat sm že zemljo kupil upam da jih bom hitr prodal sm jih šel že pogledat u suhadole lepi so sam zgrajeni pa slabo koliko pa je bla kej cena teh dvojčkov pa kvadratura.