Objave: 328
Teme: 30
Ocena:
0
Pozdravljeni.Ali mi lahko kdo priporoča kakšno nepremičninsko agencijo iz področja Domžal.Info na SZ ,da ne bo kdo mislil da delam kakšno reklamo. :?
Objave: 140
Teme: 14
Ocena:
0
Kaj pa če bi kar javno priporočali, ker nas tudi druge zanima... al pa usaj še meni na uho povedali :wink: ...
Sama imam sicer izkušnje z Alfa-Int... so sicer ok in se resno lotijo naloge, ampak mene je kot potencialnega kupca motilo to, da so očitno bolj naklonjeni prodajalcu kot kupcu in se posledično niso pripravljeni kaj dost pretegnit pri pregovarjanju okoli cene.
Druga agencija, s katero sem imela eno krajšo seanso, je bila DFI... tip na drugi strani telefona je deloval totalno dezinteresiran da bi kaj prodal oz. več povedal o zadevi, ki so jo imeli na "lagerju"... in tud po prebranem na forumih marsikdo ni zadovoljen z njimi...
Ocena:
0
Tnx.Še kdo??Nujno rabim info.
Ocena:
0
A ima kdo izkušnje z agencijo NEO iz Domžal??
Objave: 177
Teme: 15
Ocena:
0
DFI....g.Dušan,priporočam...mi smo z njegovo pomočjo našli hiško...obvlada svoj posel...
Objave: 47
Teme: 3
Ocena:
0
Sem iskal nekaj preko DFI-ja, osebni kontakt super (ne vem imen) in zelo na uslugo. Kupil sem potem zadevo preko Alfa Int, zelo zadovoljen, vse je klapalo, nič jim ni odveč, priporočam, g. Jernej Leskovac. Toliko z moje strani.