PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Prestavitev pozicije luči v jedilnici in dnevni sobi

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kako bi lahko najbolj [u]elegantno[/u] premaknili pozicijo luči nad jedilno mizo (in tudi v dnevni)?

Sedaj, ko smo dejansko začeli nabavljati pohištvo, smo ugotovili, da luč v jedilnici ne pride na(d) sredino mize. Cry
Kakšno štemanje v plato mi ne diši :twisted: Kakšne so potem še alternative?
Prestavljen kabel se skrije pod leseno ali gips ploščo,odmaknjeno nekaj cm od stropa. Pod to ploščo se lahko da tudi kakšno svetilo,npr. LED trak in lepo diskretno osvetljuje strop skupaj s visečo lučjo ali pa osvetljuje strop le posebej. Tako je kuhinja le toliko osvetljena,da ni treba sredi noči "praznit" hladilnik v svetlobi odprtega hladilnika. :lol:
Precej je odvisno od modela luči, ki ga boste imeli. Mogoče takole:
[img]httpunichr("58")//gremlinunichr("46")infonetunichr("46")si/slike/svetilkaunichr("46")jpg[/img]

lp
Mi o avionu, pilot iz gozda....
X-nation Napisal:Kako bi lahko najbolj [u]elegantno[/u] premaknili pozicijo luči nad jedilno mizo (in tudi v dnevni)?

Sedaj, ko smo dejansko začeli nabavljati pohištvo, smo ugotovili, da luč v jedilnici ne pride na(d) sredino mize. Cry
Kakšno štemanje v plato mi ne diši :twisted: Kakšne so potem še alternative?

Imam enak problem.

Kako si rešil.

lp
Še nismo :lol: , upam, da bomo do selitve. Sicer pa tudi luči še nimamo :wink:
Iskanje po temi