Objave: 12
Teme: 3
Ocena:
0
pozdravljeni
vem, da je bilo že veliko napisanega o tej temi na forumu pa vendar me samo okvirno zanima vrednost parcele. ko takole berem kolikšne so cene v lj in okolici ter na gorenjeskem (celo več kot 100e/m2) me zanima koliko je po vašem mnenju vrednost parcele na štajerskem?okolica celja.
za odgovore in mnenja se vam že vnaprej zahvaljujem.
Cene parcel v okolici ljubljane se realizirajo pod sto na kvadrat. Okolica celja je sicer sirok pojem in je lahko tak hrib da je dvajset na meter velik.
Objave: 173
Teme: 26
Ocena:
0
10km iz Celja, proti LJ, so cene od 50€ naprej. Za "normalne" parcele. Res pa je, da si rabiš za nakup vzeti velikoooooooo časa. Drugače od 70€ naprej.
LP,
Grega
Objave: 12
Teme: 3
Ocena:
0
parcela je na ravnem.sončna lega cca.10 km iz celja.a je 40e/m2 pretirana cena?
Objave: 8
Teme: 1
Ocena:
0
Na ceno vpliva tudi to, ali je voda in elektrika na parceli, v bližini ali kje dalje. Pa kako daleč je do kakšne trgovine, avtobusne postaje.
Če je vse to v bližini parcele, se mi ta cena ne zdi visoka.
Pred nakupom pa se dobro pozanimajte, ali je gradbena z vso dokumentacijo, ker včasih prodajajo parcele, češ da bo gradbeno kmalu, potem pa je treba čakati tudi leta in leta.
Objave: 173
Teme: 26
Ocena:
0
40€ ni veliko, če imaš dokaj blizu infrastrukturo (vodo, elektriko,...). Bistveno pri vsem je pa to, da ti mora biti parcela všeč. Prej se pozanimaj tudi o višini komunalnega prispevka. Nekatere občine imajo nenormalno visokega.
LP,
Grega