PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave vimar idea

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zdravo

Zanima me, če kdo ve kako trgovino kjer bi se dobilo stikala od vimarja po dobri ceni...kaj v italiji bi znalo bit to kaj ceneje??

LP
B.L.WATT - Uradni zastopnik za Slovenijo za Vimar

Citat:KAKO DO NAS?

B.L.WATT d.o.o. LJUBLJANA
Kajuhova ulica 32c
1000 Ljubljana

Telefon: 01/544 34 10 do 14-centrala
Fax: 01/544 34 15

Delovni čas:
pon - pet: od 7:00 do 17:00 ure
sobota: od 8:00 do 13:00 ure

Vabimo vas v nove poslovne prostore na Kajuhovi ulici 32c v Ljubljani nasproti novega BAUHAUS-a.
Vsekakor se splača skočiti na Opčine (Italija) za Vimar.
Trgovina na Opčinah se imenuje "Nuova Elettromarket srl" in se nahaja na ulici Via dei Salici 1,
Tel. 040/211155.

To ni tako velika trgovina kot naš uvoznik, kakšne bolj specialne stvari (posebni okrasni pokrovi, moduli, itd.) je potrebno naročiti, vendar (ponavadi) vse dobijo že naslednji dan!
Za kakšen večji nakup se splača zapeljati (iz LJ je 40min) pa še spotama kakšno dobro kavico spiti Big Grin

Če rabim kakšno malenkost grem seveda k našemu uvozniku.

Lep pozdrav
Sam sem poleti nabavljal Vimarjevo kolekcijo Idea, vendar moram reči, da je bila cena dveh italijanskih dobaviteljev z njihovega ebaya skoraj identična tisti pri blwatt (so dali popust), tako da sem vse skupaj vzel nazadnje pri nas. Moja so sicer v osnovni - beli barvi.
Morebiti se v kaki trgovini, kjer se lahko kaj zmeniš, da dobiti kaj ceneje, vendar sem sam predaleč od Italije. Smile
Tudi sam sem kupoval v Italiji, natančneje v Trstu, v neki uličici pod Torri d'Europa. Vendar se ne spomnim ne imena trgovine ne naslova (pa tudi ne urnika).
Je pa bila cena Vimarja približno vsaj 30% nižja od tistih v Sloveniji. Podobno kot pravi nekdo pred mano, so nekatere specialne regulatorje itd. naročili in jih čez kak dan tudi dobili.

Če kupujete za celo stanovanje, se ABSOLUTNO izplača!!!
Cist tko me zanima kolk recimo je prsla zadeva cenovno gledano recimo vticnice, pa navadna menjalna krizna stikala.

l.p.
Če točno veš kaj potrebuješ se ti splača, drugače pa se da dobit tut dobre popuste pr naših prodajalcih in lahko skočiš še kaj nabavit kadar hočeš. Jaz se ponavadi zmenim in mi dajo vsega mla več na reverz in potem ko zaključim nesem nazaj in mi zaračunajo porabljeno. Tko da če bo kdo kaj rabu mu lahko zrihtam.

Lp, Silvo
Iskanje po temi