PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Električna napeljava - horizontalen vod

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdravljeni!

Zanima me, če obstajajo kakšni standardi na kateri višini majstri vlečejo horizontalni vod električne napeljave?

Kupil sem novo stanovanje, pri čemer stena, kjer naj bi bila kuihinja nima razdelilinih doz (ne vem kako je to mogoče ... včasih se je to dajalo notri), zato nimam pojma na kateri višini so potegnili horizontzalni vod. Imam pa problem zaradi pritrditve stenskih omar.

Sem pa preveril, da so vsi dovodi vtičnic od zgoraj.

Hvala in LP,
Boštjan
Verjetno vsi vodi potekajo navpično, ker so v plošči. Razdelilnih doz za razsvetljavo ni, ker so skrite pod lučmi. vtičnice pa so šivane.
Zdravo!

Tu ne gre za razsvetljavo, pač pa za eletrično napeljavo do vtičnic na steni kuhinje.

LP,
Boštjan
Pa veš, da so ti upoštevali standarde? Sicer pa si sposodi tisto zadevo, ki ti zaznava žice v steni.
lambretta Napisal:Verjetno vsi vodi potekajo navpično, ker so v plošči. Razdelilnih doz za razsvetljavo ni, ker so skrite pod lučmi. vtičnice pa so šivane.
@BostjanPerdan: je treba malo bolje brat... verjetno potekajo vsi vodi navpično, da pa boš 100% si res izposodi "mašinco" ki jo omenja @urs, saj je vse ostalo lari-fari...

LP, Erik
Spoštujte uporabnike portala | Opišite svoj problem čim bolj natančno - vključno z naslovom | Preden postavite vprašanje uporabite ISKALNIK | Pišite v slovenščini; KRIČANJE ni dovoljeno | Komercialno oglaševanje ni dovoljeno
Iskanje po temi