Objave: 29
Teme: 7
Ocena:
0
Pozdravljeni
Zgodilo se mi je nekaj hudo nerodnega! Imam namen postaviti peč na biomaso in sicer na polena. Ker je pogoj za pridobitev subvencije tudi zalogovnik tople vode, sem poceni kupil rossfrai sod (1500 l) in ga dorbo izoliral (15cm tervola). Problem je nastal, ker za pridobitev subvencije rabim RAČUN za zalogovnik, ki ga pa nimam. Mi kdo, lepo prosim, zna pomagat, ima kakšno idejo kako priti do računa ali koko drugače zadovoljiti pogoje za subvencije.
Hvala!
Lep dan!
Objave: 169
Teme: 58
Ocena:
0
Žal ne vem odgovora zate, vendar me zanima kje nameravaš uveljaviti subvencijo za peč. Na [url]httpunichr("58")//wwwunichr("46")aureunichr("46")si/indexunichr("46")php?MenuID=616&MenuType=E&lang=SLO&navigacija=on[/url]
je objavljeno da je razpis končan ker so ves denar že razdelili. Zanima me pa zato, ker tudi mi nameravamo kupiti peč in nam bi kakšna subvencija prišla zelo prav.
LP
Objave: 1198
Teme: 12
Ocena:
0
Subvencije so vsako leto znova in jih delijo dokler je denar, tako, da se je treba potrudit in čimpreje po razpisu dostaviti vso dokumentacijo na AURE. Za enkrat vekja, da bo naslednje leto v mesecu marcu nov razpis.
Objave: 169
Teme: 58
Ocena:
0
CvetkoP
Kako pa veš da bo naslednjo leto v marcu spet? Jaz sem namreč pisala na AURE in so mi odgovorili, da za drugo leto še nič ne vedo ali bo takšen razpis ali ne.
Objave: 12
Teme: 6
Ocena:
0
Boky kakšen sod si kupil,koliko je debela stena soda in koliko to stane,kje?
Objave: 1198
Teme: 12
Ocena:
0
Do sedaj je bilo tako in močno upam, da bo še v naprej, kajti tudi jaz bom imel vlogo !?! Enak odgovor sem dobil tudi lansko leto, ko sem se pozanimal, torej upajmo !
Ocena:
0
V podjetju sem kupil 1500 l bojler, ki je bil namenjen za umerjenje toplovodnih števcev. Izdelan je iz 3mm nerjaveče pločevine (rossfreu).Ima originalno 5 cm izolacijo. Tej bom dodal še 5 ali 10 cm tervola. Bojler ima tudi 12kW električni grelec, ki pa ga gotovo ne bom uporabljal ... ali pač. Cena:20.000 SIT
Ocena:
0
Mi kdo zna svetovati, kako najenostavneje toda kvalitetno izolirati omenjeni bojler. Bojler ima originalno izolacijo zz 5cm volne in aluminijastega oklopa. Je to dovolj? Mislil sem na omenjeno originalno izolacijo dodati še 5cm LAM-ALU (proizvod Trmo-ta)...?!
Objave: 1318
Teme: 57
Ocena:
0
za vse tiste, ki iščete zalogovnik;
lentherm dela vse za izvoz; 850l neizoliran stane 130k, izolacija 87k,
z eno spiralo, več ne nardijo, ker imajo proizvodne zmogljivosti popolnoma zasedene.
drugače pa delajo obrtniki custom zalogovnike,..
Objave: 293
Teme: 0
Ocena:
0
Zanima me, če kdo ve za kakega obrtnika, ki dela zalogovnike in sicer v Vipavski dolini...
Hvala in lep pozdrav!
Objave: 352
Teme: 32
Ocena:
0
Boky, hočeš reči, da želiš subvencijo za zalogovnik, za katerega si plačal 20kSIT. :roll:
No comment.
Objave: 603
Teme: 5
Ocena:
1
Kolikor ga jaz razumem ne more dobiti subvencije za sistem, če v njem ni vgrajen ustrezen zalogovnik...
Ocena:
0
Tud sam sebi se nebi zdel normalen, da bi hotel subvencijo na osnovi 20k SIT. Pepe ima prav. Gospod Turk (aure) mi je osebno rekel, da se subvencija dobi samo za cel sistem, ki pa mora biti dakazano narejen po vseh postavljenih normah in z uradnimi računi. Če nima uradnega računa za zalogovnih (kljub temu, da lahko dokažem, da je sistem narejen po predpisih) NI SUBVENCIJE. Sem pa malo računal: Kupim peč ORLAN Super 25 ki je mnogo cenejša od konkurenčnih (z enakimi specifikacijami), pa cenejši zalogovnik (pa nič slabši)... S tem sem prihranil več, kot pa če bi dobil subvencijo. Bom pa vseeno poskusil.