Objave: 908
Teme: 47
Ocena:
1
Estestko je meni lepše brez ročajev, ker pa kuhinjo uporabljam in ne samo gledam bom kupila tako na ročaje. Sem vidla pr sorodnikih tako brez. Že po zelo kratkem času so bile fronte rumenkaste polne prstov, ker so kljub intgeriranim ročajem prijemali vsepovsod. če dobro razmisliš, ko odpreš omaro še že primeš za tisto režo, da se odpre, ko pa zapreš pa verjemi da boš prijemala po celi fronti ker je zapiranje za režo zelo nepraktično in nerodno. Kakor komu, vendar pa bo pri meni uporabnost premagala estetiko, vsak se pa sam odloči.
Objave: 995
Teme: 26
Ocena:
0
Zapiranje nima veze s tem ali je ročaj ali ga ni, temveč s tem kaj je bolj praktično. Mi imamo v sedanji kuhinji ročaje, pravzaprav so zelo "udobni" za prijeti... predali, vratca, tisti do 60 cm višine, se zapirajo s koleni 8) , še posebej če so roke polne, kar je pa stenskih omaric pa z ročajem.
V novi kuhinji bom imela 3 stenske omarice in vse bodo imele dvižni mehanizem a la Aventos HL. Kako se bo obneslo pa upam, da bom vedela že čez kakšen mesec :wink:
Objave: 2
Teme: 0
Ocena:
0
Če ima kuhinja ročaje je stvar okusa. Stranke se v večini primerov odločajo za ročaje. Odpiranje na dotik pa mi odsvetujemo,saj se poznajo dotiki od prstov.
*** nepotrebna reklama ***
Brisal Biski, 9.8.2010
Objave: 7496
Teme: 227
Ocena:
0
Moje mnenje:
Če so ročaji, potem takšni brez ostrih robov ali kljukic v katere se lahko zatakneš. Recimo takšni kot jih ima kuhinja Ora Ito so meni carski.
Če je brez ročajev, potem brez raznih utorčkov v katere se lahko marsikaj nabere. Obstajajo sicer tudi potopni ročaji, ampak meni ni potegnilo. Predvsem zaradi tega, ker se moraš odovedati vsaj 2~3 cm nad vsakem predalom. Tako je moje mnenje - če je brez ročajev, potem edino servo drive!
211 konjev sreče v ovinkih...
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53superchargedunichr("46")jpg[/img]
JOHN COOPER WORKS evolucija
Objave: 908
Teme: 47
Ocena:
1
sem imela možnost na enem kuharskem tečaju preizkusit kuhinjo na dotik. Ko sem kuhala sem ves čas samo zapirala spodnje predale in omare, ker sem se pač nehote naslanjala nanje in so se mi sproti odpirali eden za drugim. Meni je to bilo čisto mimo, ker sem polovico časa porabila za to, da sem jih sproti zapirala. Ne predstavljam si v taki kuhinji imet otroke ki se naslanjajo in potiskajo v elemente, to je pač po moje za tiste, ki zelo malo kuhajo. Mogoče bi se čez čas navadila, ampak če si v kuhinji dolgo časa se je včasih fajn malo naslonit brez da se ti odprejo vsi spodnji predali na strežaj.
Objave: 995
Teme: 26
Ocena:
0
Zanima me kako se obnese (ali ne obnese) kuhinjska fronta s kanalčkom v primeru viseče omarice in sistemom LIFT uP (a la Aventos HL). Špela, izkušnje?
Objave: 1892
Teme: 5
Ocena:
0
žal nimam visečih omaric, da bi povedala iz prve roke. ni res, imamo jih v službi, s kanalom. ampak jaz nisem prava oseba za to, ker imam osebno raje navadno odpiranje kot dvižne. kanal pa pač nadomesti roč, ni razlike med dvižnimi z ročem ali kanalom...
Objave: 7877
Teme: 18
Ocena:
-189
Sama se boš morala odločiti. Brez ročajev: zame ne. Po začetnem navdušenju je že marsikoga minilo. Dovolj velik točkovni ročaj: manj možnosti tacanja po lesu, manj težko odstranljive maščobe. Za ročaje guglaj: ni vrag, da nekaj najdeš. Prav tako preglej barvne karte, isto ni vrag...
Objave: 8193
Teme: 2
Ocena:
14
Laik, res je da, če maš umazane roke da tudi na ročajih pustiš sled. Obrisat je treba ali eno ali drugo varianto, ampak neki pa vseeno : ročaje lahko čisto enostavno kadarkoli zamenjaš z novimi, lahko tudi drugega dizajna, pa je spet kuhnja mal drgačna, drži?
Objave: 3591
Teme: 70
Ocena:
0
Brskam po netu, pa so mi zaenkrat vsaj priblizno teli vsec <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.lampic.si/item/2321-2.html">http://www.lampic.si/item/2321-2.html</a><!-- m --> ...edin glede barve bi satinirane vzela ... imava na vratih Lampiceve satinirane kljuke pa so spica. A to gre skupaj: mat krem fronta med zidanimi opecnatimi stenicami, temnorjav pult, inox bela tehnika in taki rocaji zraven? Pac ja nimam trenutno moderne kuhinje, ampak kombinacijo z opeko ...
Na zivce mi gre, ker se dostikrat kdo name obrne s podobnim problemom, pa so mi resitve jasne ... tole pa ...
Več glav, več ve ...