PodSvojoStreho.net Nepremičnine Nakup, prodaja in pravna vprašanja razlika med rezervirano in zasedeno

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ojla!

Mi lahko prosim poveste, kakšna je razlika med rezervirano in zasedeno - ko gledam tloris stanovanj, so eni označeni tako, drugi tako, poleg praznih še seveda.

Men je to isto, al gre pri enih za aro pri drugih pa samo tako, da rezerviraš, pred aro / nakupom?

Lp-Tina
Po moje je rezervirano samo neuraden zaznamek (ara še ni bila plačana). V veliko primerov je samo obrazec na spletni strani preko katerega lahko rezerviraš. Bolj marketinška fora, kot kej drugega.

Zasedeno pa pomeni plačana vsaj ara, če ne celo kupnina in prepis.
Bolj marketinška fora, kot kej drugega.
predvsem slednje, če se mene vpraša.
Nategancija. Da se da občutek, da je kao naval.
PS: are se danes več ali manj več ne daje.
Oj!

Gre za to, da sem bila z agentko zmenjena, da mi fletek za 1 teden "rezervira", brez are logiš (ta mi je sploh delala preglavice zadnje cajte, ker je preprosto nimam in tud ne vem zakaj bi toook šparala, če vzamem fletek s kreditom), pol pa včer vidim, da je zeleno pofarban - rezerviran - in valda, sma bla uiber žalostna in začudena. No, saj, stanovanj je še dosti, sam a veste kako je to, ko se v enga zagledaš, skoraj zaljubiš, v mislih si že tam stalno prijavljen, pa še cena je ugodna....potem pa byby? Confusedhock:
borovnica1353 Napisal:Oj!

Gre za to, da sem bila z agentko zmenjena, da mi fletek za 1 teden "rezervira", brez are logiš (ta mi je sploh delala preglavice zadnje cajte, ker je preprosto nimam in tud ne vem zakaj bi toook šparala, če vzamem fletek s kreditom), pol pa včer vidim, da je zeleno pofarban - rezerviran - in valda, sma bla uiber žalostna in začudena. No, saj, stanovanj je še dosti, sam a veste kako je to, ko se v enga zagledaš, skoraj zaljubiš, v mislih si že tam stalno prijavljen, pa še cena je ugodna....potem pa byby? Confusedhock:

Ja seveda je rezerviran, če si prosila naj ti ga rezervira ? Doh.
Lp, furbo
Furbo Napisal:
borovnica1353 Napisal:Oj!

Ja seveda je rezerviran, če si prosila naj ti ga rezervira ? Doh.

:lol: :lol: ... sori ampak sem se mogla narežat temu Big Grin ... tudi meni se sicer to zdi logično, ampak če nisi ziher lahk pokličeš agentko in jo vprašaš/rečeš naj preveri ali je zeleno pofarbana rezervacija tvoja
sem rezervirala že v torek, pa ni bilo do včeraj nič označeno, za to sem pomislila, da je tovrstna rezervacija z aro.

no, sm jo vprašala in ... je blo zame :roll: oz. je še vedno Cry
Iskanje po temi