Objave: 3
Teme: 1
Ocena:
0
Zivjo,
sem kupec hise v naselju Soncna Aleja, Komenda. Zaradi nastale situacije zelim vzpostaviti kontakt z drugimi kupci.
Ce kateri morda pregleduje ta forum, naj se prosim javi na ZS.
Hvala.
Objave: 17
Teme: 0
Ocena:
0
liza77 Napisal:Zaradi nastale situacije zelim vzpostaviti kontakt z drugimi kupci.
Zaradi kakšne situacije ????
A se obeta novi Zbiljski Gaj ???

hock:
Kdor nikdar ne začne ne more nikdar končati.
Objave: 3591
Teme: 70
Ocena:
0
Je slučajno problem z višinami in poplavlanjem vode? :wink:
Več glav, več ve ...
Objave: 87
Teme: 10
Ocena:
0
To tudi mene zanima. Sicer nisem kupec. Vem, da je bilo nekaj hiš danih izjajalcem del z namenom poplačila dolgov.
Objave: 17
Ocena:
0
Hja, Gradis Celje že celo leto životari, v tem trenutku imajo samo eno gradbišče v Sežani .....
Direktorica (lastnica) pa ima vsaj 5 različnih podjetij:
- matično podjetje: Gradis gradbeno podjetje Celje d.d.
- hčerinske družbe: Gradis hiše d.o.o., Asteh d.o.o., Gradis inženiring d.o.o., Gradis Gradnje ,..... bla,bla,bla,
... adijo hiše v Komendi, stanovanja v Jesenicah, ..... očitno bodo kupci, ki so vplačali are ostali brez svojih bodočih domovov ...
Kdor nikdar ne začne ne more nikdar končati.
Objave: 10
Ocena:
0
Pa podizvajalci tudi brez plačila. Veliko tistega kar je zgrajeno je že trikrat obremenjeno. Banke, podizvalajci....
Objave: 4
Ocena:
0
Tudi sam sem kupec in tudi mene zanimajo kontakti z ostalimi, lizi77 sem že poslal svoje kontaktne podatke. Po potrebi lahko naredimo kakšen interno debatno skupino.
Drugače pa ne, ni težava z vodo. Te težave bodo verjetno bolj v sosednjem, nižje ležečem naselju. So pa težave z denarjem, verjetno tudi posledica Planeta Tuš v Kranju, kateri nekaj časa baje ni bil plačan, težave z banko zaradi zadolženosti, pa verjetno še kaj.
Mislim, da bomo trenutni kupci le dobili svoje hiške, sicer s precejšnjo zamudo, večji problem pa je, kaj bo z ostalim neprodanim delo naselja.