PodSvojoStreho.net Nepremičnine Nakup, prodaja in pravna vprašanja Soncna Aleja Komenda

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zivjo,

sem kupec hise v naselju Soncna Aleja, Komenda. Zaradi nastale situacije zelim vzpostaviti kontakt z drugimi kupci.

Ce kateri morda pregleduje ta forum, naj se prosim javi na ZS.

Hvala.
liza77 Napisal:Zaradi nastale situacije zelim vzpostaviti kontakt z drugimi kupci.

Zaradi kakšne situacije ????

A se obeta novi Zbiljski Gaj ???

Confusedhock:
Kdor nikdar ne začne ne more nikdar končati.
Je slučajno problem z višinami in poplavlanjem vode? :wink:
Več glav, več ve ...
Gradis?
To tudi mene zanima. Sicer nisem kupec. Vem, da je bilo nekaj hiš danih izjajalcem del z namenom poplačila dolgov.
Hja, Gradis Celje že celo leto životari, v tem trenutku imajo samo eno gradbišče v Sežani .....

Direktorica (lastnica) pa ima vsaj 5 različnih podjetij:
- matično podjetje: Gradis gradbeno podjetje Celje d.d.

- hčerinske družbe: Gradis hiše d.o.o., Asteh d.o.o., Gradis inženiring d.o.o., Gradis Gradnje ,..... bla,bla,bla,
... adijo hiše v Komendi, stanovanja v Jesenicah, ..... očitno bodo kupci, ki so vplačali are ostali brez svojih bodočih domovov ...
Kdor nikdar ne začne ne more nikdar končati.
Pa podizvajalci tudi brez plačila. Veliko tistega kar je zgrajeno je že trikrat obremenjeno. Banke, podizvalajci....
Sanchez Napisal:... adijo hiše v Komendi, stanovanja v Jesenicah, ..... očitno bodo kupci, ki so vplačali are ostali brez svojih bodočih domovov ...

Se zna zgodit, da bodo banke zainteresirane, da kupcem tudi to aro priznajo, samo če bodo pripravljeni plačati po oni napihnjeni ceni Smile) Sploh ne vem, zakaj ste u Sloveniji tak zmešani, da plačujete aro za nekaj, kar sploh še ni in vprašanje če kdaj bo.
VinkoSmarnca Napisal:
Sanchez Napisal:... adijo hiše v Komendi, stanovanja v Jesenicah, ..... očitno bodo kupci, ki so vplačali are ostali brez svojih bodočih domovov ...

Se zna zgodit, da bodo banke zainteresirane, da kupcem tudi to aro priznajo, samo če bodo pripravljeni plačati po oni napihnjeni ceni Smile) Sploh ne vem, zakaj ste u Sloveniji tak zmešani, da plačujete aro za nekaj, kar sploh še ni in vprašanje če kdaj bo.

A ti pa nisi iz Slovenije????
Se oglašaš iz katere bolj razvite evropske države???
A ja, se že spomnim, Nemčija kajne. Tam se baje cedita med in mleko za "auslendarje". Denar pa leži kar na cesti, samo pobrati ga je treba. Pa vse je pošlihtano v nulo od plač delavcev do trgovcev, firm.... Me kar mika, da bi se odpravil s trebuhom za kruhom. Ampak povsod je lepo, a doma je najlepše, vsaj za mene.
Lp
Dany
Hehe ne ne, jest sem se vrnil v Slovenijo okoli 2002, na pobudo brata, ki je rekel, da bodo nekateri posli hit v Sloveniji. In so bili res. Toliko, kolikor smo odirali do naedavna folka, predvsem razne povzpetnike, ki so adaptirali, gradili, preurejali, tega v Nemčiji ni bilo. Imamo znanje in izkušnje, ter zanesljive ljudi, ki vse opravijo kot je treba. Na vrhuncu je bilo tako, da smo namenoma ponudili zelo zasoljeno ceno in bi se lahko precej pogodili, če bi kdo pritiskal (zdej je situacija drugačna...), ampak ker smo vedno planirali tako, da nismo prekoračili roka, še raje smo prej končali, so naročila deževala. In najpomembneje plačevali. Vmes pa smo bili primorani sicer vzeti nekaj kompenzacij ampak OK. Hočem ti povedati, da denar leži oz. je ležal na tleh v Sloveniji...samo sklonil si se in pobralSmile))
Tudi sam sem kupec in tudi mene zanimajo kontakti z ostalimi, lizi77 sem že poslal svoje kontaktne podatke. Po potrebi lahko naredimo kakšen interno debatno skupino.

Drugače pa ne, ni težava z vodo. Te težave bodo verjetno bolj v sosednjem, nižje ležečem naselju. So pa težave z denarjem, verjetno tudi posledica Planeta Tuš v Kranju, kateri nekaj časa baje ni bil plačan, težave z banko zaradi zadolženosti, pa verjetno še kaj.

Mislim, da bomo trenutni kupci le dobili svoje hiške, sicer s precejšnjo zamudo, večji problem pa je, kaj bo z ostalim neprodanim delo naselja.
robos Napisal:Drugače pa ne, ni težava z vodo. Te težave bodo verjetno bolj v sosednjem, nižje ležečem naselju.
Glede višin so tam konkretno zafrknili in bodo še težave z vodo ...
Več glav, več ve ...
Anja Napisal:
robos Napisal:Drugače pa ne, ni težava z vodo. Te težave bodo verjetno bolj v sosednjem, nižje ležečem naselju.
Glede višin so tam konkretno zafrknili in bodo še težave z vodo ...
Tako je. Sem staroselec tukaj, tako da gradisove hiše 1000% ne bodo imele vode, te pri pšati bi pa 90% trdil da bodo imeli težave, ampak obljubljen je zadrževalnik kakšnih 500m zračne linije od naselja, tako da potem težav nebi smelo več biti. Drugač pa pokupite že enkrat te hiše , dokončajte, ker mi gre tale počasna gradnja že kar mal na živce.

Lp novi sosedi
naroma Napisal:
Anja Napisal:
robos Napisal:Drugač pa pokupite že enkrat te hiše , dokončajte, ker mi gre tale počasna gradnja že kar mal na živce.

Lp novi sosedi

Hja, dragi novi sosed, kaj šele nam, ko enkrat na teden žalostno po blatu tavamo tam naokoli in pravijo da naselje gradijo arheologi z zobnimi ščetkami in hkrati iščemo začasni najem, da prebukiramo nekako trenutno situacijo.

Drugače pa mislim, da bomo tole počasno gradnjo še nekaj časa skupaj preklinjali.

Drugače pa hvala za strokovno mnenje o vodi, me pomirja... :-)

Lep dan.
robos Napisal:
naroma Napisal:
Anja Napisal:
robos Napisal:Drugač pa pokupite že enkrat te hiše , dokončajte, ker mi gre tale počasna gradnja že kar mal na živce.

Lp novi sosedi

Hja, dragi novi sosed, kaj šele nam, ko enkrat na teden žalostno po blatu tavamo tam naokoli in pravijo da naselje gradijo arheologi z zobnimi ščetkami in hkrati iščemo začasni najem, da prebukiramo nekako trenutno situacijo.

Drugače pa mislim, da bomo tole počasno gradnjo še nekaj časa skupaj preklinjali.

Drugače pa hvala za strokovno mnenje o vodi, me pomirja... :-)

Lep dan.
V čem je pa težava, če smem vprašat? V tem večjem naselju(Frasevem) mislim da je že kar nekaj vseljenih.
1 2 3
Iskanje po temi