PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Montažni sistemi in les Kako prilepiti akustične plošče na zid

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S čim bi lahko prilepil akustične plošče formata 2m x 1m na zid v sobi. Rabim, da se zalepi takoj, da ni potrebno sidrati. Problem je ker so plošče velike in mora takoj stisniti.
lepilni trak, s katerim lepijo ogledala na steno
neostik (če boš kdaj želel pobrat plošče dol, bodo šle z ometom)

iz česa pa so plošče?

lp
Mi o avionu, pilot iz gozda....
To je plamaval pena kot pridejo v glasbenem studiju piramide.
Kje pa dobim to lepilo za stekla?
Peno ti bo boljše držal neostik. Dobiš ga tudi v sprayu (ni ravno neostik, ampak neko drugo kontaktno lepilo).
Lepilo za ogledala (pravzaprav je to penast lepilni trak z dvostranskim nanosom lepila) pa v merkurju, obiju, bau*, merkatorjih (hipermarketi na polici s Tesa lepili)....

lp
Neostik drži super na stenah problem je pa na stropu. Ne prime in ne prime. Pena kar pada dol. Sem jo prerezal, da bi bil manjši kos in lažji, vendar ga vseeno ne prime.
S kom bi lahko probal.
Obojetsranski lepilni steklarski trak je zeloooo drag. '1,5M JE 4 eUR, jaz bi ga pa rabil 30m.
Katero lepilo je da prime neumorno in ne spusti?
Poskusi z kakšno varianto gradbenih lepil, jaz sem plamaflex piramide nalepil z eno patexovo zadevo, resda sicer samo po stenah, pa po treh letih ni variante da dobiš zadevo dol. Ni pa ravno najcenejša rešitev, ampak če mora držati ...

l.p.
Neostik mora prijet - kaj imaš na stropu, teflon? Koliko tehta plošča in kakšna je naležna površina?

Namažeš (našpricaš) obe površini, počakaš pol ure, potem pa stisneš skupaj.

lp
Iskanje po temi