PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Odduh kanalizacije

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Me pa zanimajo sedaj po tolikem času izkušnje forumcev, ki so tu zgoraj o tem razpravljali - je to o.k. ali ste morali popravljati?

lp,

lele[/quote]

Pozdravljeni,

Pri meni deluje brezhibno. Sem že skoraj pozabil, da ga imam Big Grin .

lp pavel
lele Napisal:No pa da obudimo malo to "staro" temo, ki pa je še vedno aktualna...

Sorxus Napisal:...Torej dobi se kapa, ki se montira na vrh oddušne cevi na podstrešju, s tem ni potrebno prebijati strehe z oddušno cevjo.

Dejansko je to ventil, ki spusti samo zrak noter, ven pa ne, tako da ne smrdi.
Takšni oddušni ventili so mislim da za vse premere cevi...

LP....

Mi imamo prav tako wc in kopalnico eno pod drugim in imamo predvideno tako zračnik kot oddušnik za vsako + napa v kuhinji.

Ker imam prazno podstrešje bi bila izvedba s tem ventilom super (res nebi radi toliko prebojev na strehi). Me pa zanimajo sedaj po tolikem času izkušnje forumcev, ki so tu zgoraj o tem razpravljali - je to o.k. ali ste morali popravljati?

lp,

lele

imam montirana 2 komada .... deluje vse brez problema

lpe
odduhi so kot dimniki in so pomebni vsak za svoje potrebe kanalizacijski za prezračevanje oziroma odvajanje smrada iz kanalizacije kuhinjski pa za odvajanje sopare in vonjav iz prostorov obstajajo pa tudi prostorski v WC jih in kopalnicah za odvajanje smrada..itd za kuhinjo ti priporočan vsaj fi 125 čene pa 160!!
Geberit jih dela, torej vsepovsod kjer prodajajo Geberit.
LP, e.
A mogoče kdo ve, kako se imenuje ta oddušnik s smradno zaporo od Geberita (številka produkta ipd.)? Brskal sem po spletnih straneh pa ne najdem oddušnikov s smradno zaporo od Geberita... Na internetu sem našel Durgo, ampak ne vem, kje bi ga kupil (po internetu ali pri nas). V Bauhausu v LJ so rekli, da tega nimajo.
Tudi jaz sem glede na pisanje v tej temi iskal omenjeno zadevo v vseh trgovinah v okolici Mb - vsi bau .., mer ..., ob ..., - samo začudeni pogledi, nihče nima nič pojma, nato sem 'zagnjavil' v lokalnem topdo... v selcah in tam so mi 'zrihtali' zadeve in sicer od nekod iz kranja.
vd Napisal:A mogoče kdo ve, kako se imenuje ta oddušnik s smradno zaporo od Geberita (številka produkta ipd.)? Brskal sem po spletnih straneh pa ne najdem oddušnikov s smradno zaporo od Geberita... Na internetu sem našel Durgo, ampak ne vem, kje bi ga kupil (po internetu ali pri nas). V Bauhausu v LJ so rekli, da tega nimajo.

Imenuje se Cevni odzračevalnik!
Na Geberitovi spletni strani se nahaja v tehničnem katalogu 6A na strani 57.
LP, e.
Jaz sem ga kupil v Tapro nasproti Merkatorja v Dravljah.

Lp
Saj ni težko, sam d'nar je treba imet
auditor Napisal:Jaz sem ga kupil v Tapro nasproti Merkatorja v Dravljah.

Lp

Cevni odzračevalnik d 50, z navojem in priključno manšeto, 32-56 4025416547952 32,77 € + DDV.
Super! Hvala za odgovore. Sem našel.
Mene pa zanima ,če imam wc v mansardi na istem delu kot je v prtličju stem da imam posebaj cev speljanov kanalizacijo ali moram imet odušnik.L.P.
da, ali pa tisto zadevo od geberita... stroški čez 200 eur če spelješ na streho.

lp
Ali je ta cevni odzračevalnik enak (po funkciji delovanja) kot Geberitov?
Je namreč bistveno cenejši.

<!-- m --><a class="postlink" href="http://cgi.ebay.de/GHIBLI-Membran-Rohrbeluefter-fuer-HT-Rohre-NW-70-75mm_W0QQitemZ400064091101QQcmdZViewItemQQptZWasserinstallationen?hash=item5d25ad93dd&_trksid=p3286.c0.m14">http://cgi.ebay.de/GHIBLI-Membran-Rohrb ... 286.c0.m14</a><!-- m -->
Jaz sem za podobnega negeberitovega dal 19 € v topdomu.
FranciZ Napisal:Jaz sem za podobnega negeberitovega dal 19 € v topdomu.
In kako opravlja svojo funkcijo? Smrdi kaj?
1 ... 4 5 6 7 8 ... 11 Pojdi na stran 
Iskanje po temi