PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Vrtanje pod cesto z raketo cevi fi 110

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Temo odpiram zgolj zaradi lastne izkušnje z napeljavo vodovoda ter elektrike na parcelo. Ob napeljevanju sem prečkal asfaltirano cesto, ki je nisem imel namena rezati. Odločil sem se za podboj in napeljavo zaščitnih cevi v katere se nato napelje bodisi vodovodne cevi, bodisi električne kable. Ker tu nisem zasledil podobne usluge, vam lahko v tej smeri priporočim človeka, ki se s tem ukvarja. Sam nimam nič z njim, da ne bo pomote, verjamem pa, da bo komu prišel prav. Pred podbojem je treba ustrezno pripraviti teren, ker je raketa dolga okrog 1,5 m. Torej mora biti jama vsaj 2 m ter široka vsaj 80 cm. Odvisno koliko cevi se vstavlja. Kompresorska raketa nato opravi svoje. Cena za katero sem sam plačal je 20 € na meter + plastična zaščitna cev. Kar sem zasledil na forumu je edinole, da je nekdo zaračunaval za ne vem kakšne podobne usluge 1.200 €. No, da skrajšam. Če ima kdo podobne probleme s polaganjem cevi in kablov, naj se oglasu na ZS.

Lp
še lokacijo mojstra mi izdaj, ker za 100 eur se ne bo vozil po celi sloveniji....

lp,d
Prihaja iz Škofje Loke, vendar sem mnenja, da je pripravljen priti do nekega zmernega kraja brez problemov. Ostalo se pač dogovorita.

Lp
lp. mene pa zanima telefonska in ime od vasga izvajalca. hvala p.s. ce mi lahko poslete na mail? hvala
Iskanje po temi