PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Iscem mojstre za talno in stensko ogrevanje..

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ali morda poznate kaksnega dobrega in zanesljivega mojstra za talno/stensko gretje?

Z enim sem imel ze vse dogovorjeno pa je dobil vmes drug projekt in sedaj nima casa zame - premajhna riba Sad

Cena, ki sem jo dobil je bila 750kSIT (Vaillantova pec 24 kW+ bojler 70 l + fasadni dimnik Vaillant + delo) + 4.300 SIT/m2 (vkljucuje vse razdelilce, razvode...)

Hvala!!!
rok2006 Napisal:Ali morda poznate kaksnega dobrega in zanesljivega mojstra za talno/stensko gretje?

Cena, ki sem jo dobil je bila 750kSIT (Vaillantova pec 24 kW+ bojler 70 l + fasadni dimnik Vaillant + delo) + 4.300 SIT/m2 (vkljucuje vse razdelilce, razvode...)

Trenutno sem tudi sam v fazi dogovorarjanja z izvajalcem za dobavo materjala za stensko in talno ogrevanje. Zanima me kaj je mišljeno v omenjeni ponudbi s 4.300 SIT/m2 (kompleten stenski in talni razvod z opremo??). Kakšno površino boš ogreval glede na 24kW peč? Mene bo samo materjal prišel predvidoma cca 5.500 - 6.000 SIT/M2 + izolacija za talno gretje + delo?

lp, Janez
V tej ceni je bilo zajeto komplet vse, 2 veji, cevi, razvodi, delo.. Hisa je velika 170 m2.
Tudi sam nameravam narediti stensko in talno ogrevanje, pa
me zanima kje bosta nabavila cevi za stensko ogrevanje (fi 8mm
oz. 10mm) jaz nameravam za stensko in talno nabaviti pri ZEUSSOLAR pa mi je kompletna ponudba za 180m2 pride cca.1,7mega samo material brez peči in regulacije na razdelilcih.
Pozdravljen,

to je ponudba z montažo? Mene pride materjal za talno in stensko za 160 m2 cca 1Mio Sit brez montaže in regulacije, tako da je cena primerljiva...

lp, Janez
Ne, cena je brez montaže!
Dajte gospodje povejte kje bi dobil cevi fi 8mm in držala za njih.
Hvala....
tony Napisal:Dajte gospodje povejte kje bi dobil cevi fi 8mm in držala za njih.
Hvala....

Poskusi pri Svetina&Lazar na Brnčičevi, Lj. ali Titan, Kamnik.
Tony
Citat:Dajte gospodje povejte kje bi dobil cevi fi 8mm in držala za njih.
Kakšne? Cu? Ravne ali v kolutu?
Držala imajo v Merkurju (za Cu), Cu cev v kolutu tudi, ravne sem pa videl v Bauhausu (vse v Mb).
LP
Plastične in v kolutu, vem da jih izdeluje v SLO firma REVI ampak mi
niso všeč spoji iz fi 8mm na fi 15mm.
Iščem dalje
LP
Kontaktiraj DT SI v Meriboru
vidim, da se je debata ustavila

povejte, kako ste rešili stvari, kateri prozvajalec/prodajalec je najugodnejši
Če ste iz Gorenjske dajte povpraševanje na <!-- e --><a href="mailto:praktikum1@siol.net">praktikum1@siol.net</a><!-- e -->
SANITAR d.o.o. Vojkova 58 Ljubljana vam materijal dobavi in konkurenčno montira
Iskanje po temi