PodSvojoStreho.net Mali oglasi Prodam Prodam obtočno črpalko

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pretok 2,2 do 8 m3/h, 60W. Samo zmontirana in preizkušena. Prodajam jo zaradi prevelikega pretoka. Toplotna črpalka zahteva 1 m3/h. Pogoj za pošiljanje po pošti je predhodno plačilo (Flik, Paypal). Poštnina je v ceni.

Priložene datoteke Predogledne slike

In koliko jo ceniš?
120 €

Pozabil napisat.  Angry
Spodobilo bi se, da napišeš/daš povezavo tudi kaj zaena zadeva to sploh je.
No, lahko to tudi jaz namesto tebe:
https://eur.vevor.com/power-water-pumps-...0554028386

Pa srečno pri "prodaji" za takšno ceno....
Pametnjakovič, kje si bil pa prej, ko sem jo kupoval? 

Črpalka  je prodana.

Admina prosim, da izbriše oglas.
A si kje kaj vprašal ko si kupoval, ali zakaj zdaj očitaš svoje probleme drugim?
Nisem zasledil, da si se kje oglašal, ko je vlada kupovala z denarjem iz našega žepa, prenosnike in zapuščene stavbe, tukaj pa se vtikaš zaradi drobiža. Ti bi imel dovolj dela, če bi se zase brigal.
Madona, tebe je pa življenje kruto kaznovalo.
Sočustvujem s tvojo okolico...
Vidim, da obstaja možnost blokiranja motečih osebkov. Jo bom izkoristil, da boš lahko komu drugemu pamet solil.
Modra odločitev.
Kar naredi to, preden me obtožiš še za mahinacije pri gradnji TEŠ6, nabavi Falcona/Patrij/kovid mask/helikopterjev..., vojno v Ukrajini, lakoto v Afriki, ...., poleg očitne krivde za tvoj predrag nakup kitajske pumpe....
Big Grin
Seveda te bom blokiral. Ne more osebek, ki se je s sedmim letom prijavil na portal, pametovat drugim. Želim ti, da najdeš notranji mir in da nehaš zgubljati čas z iskanjem možnosti, kako drugemu narediti škodo.

Mleko si obriši okoli ust.
Emmm, škodo delat, komu že?
Tistemu, ki sem mu dal info da ni 3x preplačal rabljeno pumpo, ki bi prej ali kasneje pogruntal da je bil nategnjen? To pa res ni škodo delat, bolj dobro delo. Pa sem samo podal info, katere bi nekako moral že ti sam.
Stvar perspektive torej, ampak ker ti samo nase gledaš potem sem ti v tvojih očeh res najbrž  malce zmanjšal zaslužek, pa si zdaj jezen name...
Pa jaz sem tebi zaželel "srečno", če nisi videl, ti se pa vsajaš  Sad

Odrasti že in drži besedo.
Mleko si pa najbrž v špeglu videl    Cool
Tvoje mnenje nima popolnima nobene vrednosti. 

Ko boš ti oddelal 45 let se pa javi. Do takrat pa si briši mleko okoli ust.
Sem moral po nov škrnicelj kokic, ker odrasel, zrel možakar ne zmore držat dane besede.

Zakaj te pa tako razburja, če moje mnenje res nima nobene vrednosti?
Zatežen penzioner "stare šole" torej, ki pričakuje da njegovo mnenje pa zaradi starosti šteje več kot drugih?
Ali pa že toliko star, da prikladno "pozablja" kdo mu plačuje penzijo? Mleko je pa tist najzgodnejši spomin, ki najdlje vztraja.... 
Lej ljubček, sem samo dopolnil tvoj oglas, če sem ti pa s tem malce prekrižal račune pri nategu pa jebiga, don't kill the messenger. Pa končno drži besedo, da bo vsaj to nekaj veljalo pri tebi.
Poišči si pomoč, nemoralni bedak. Zapuščam forum, zaradi idota, ki misli da je požrl vso pamet sveta. Uporaben forum si spremenil v greznico.
1 2
Iskanje po temi