PodSvojoStreho.net Splošno Mnenja in predlogi Moderiranje

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Očitno moderatorji ne prepoznajo (ali pa jih ne znajo odstraniti) očitnih spamov, kot je npr. sedaj v temi Napeljave.
Pozdravljeni,

na naslovu

podpora@podsvojostreho.net

vztrajno dobim odgovor:

Sporočila ni mogoče dostaviti tem prejemnikom ali skupinam:
E-poštni sistem je imel težave pri obdelavi tega sporočila. Tega sporočila ne bo poskusil znova dostaviti.

moderatorje, ki na zasebna sporočila ne odgovarjajo, oz. imajo zapolnjen nabiralnik, na tem mestu sprašujem, kaj je razlog, da ne morem odgovarjati v temah na podforumu napeljave?

V kolikor s čem kršim forumska pravila, bi pričakoval najmanj vnaprejšnje opozorilo.
Se zavedam, da so forumi privatna lastnina in nimam prevelikih pričakovanj, da bom tukaj odgovor dobil.

Svoje znanje sem tukaj z veseljem delil, kar je mislim, da razvidno iz mojih postov.

Forumi so s svojo rigidnostjo boj s socialnimi omrežji že zdavnaj izgubili.

Hvala in lep pozdrav.
na ZS ti nihče ne more odgovoriti ker:
'alenvprekršku' nima aktiviranega zasebnega sporočanja. Temu uporabniku ne morete pošiljati zasebnih sporočil.

Nastavitev se spremeni v profilu.

Kar imam jaz dostopa nisem našel blokad za tvoje uporabniško ime.
Predlagam da se obrneš na administratorje foruma - zadnje dva aktivna sta bila
barbarag in urko.
Zdravo.

Imam isti problem kot uporabnik zgoraj "alenvprekršku".

Kar naenkrat mi je sistem blokiral prejemanje sporočil in mi drugi ne morajo pošiljati zasebnih sporočil.

Prav tako imam isto težavo da mi od treh moderatorjev noben ne odgovori, da se zadeva reši...

Hvala za pomoč.
Pozdravljen
Na žalost jaz nimam pravic za dostop do tega dela foruma.
Na ZS ti nisem mogel odgovoriti zaradi že omenjenega problema, te teme pa nisem opazil.
Predlagam da kontaktiraš barbarag ali urko, ki sta administratorja.
Sem se že parkrat kritično odzval na spremembe na forumu, pa potem stisnil zobe in po potrebi še sodeloval. Imam pa občutek, da se lastnik foruma ali administrator ali kdorkoli že, ki ima forum v svoji oblasti, prav trudi odgnati svetovalce.
Tale zadnja cvetka z ugotavljanjem ali si človek je že ena (vsaj pri meni, ko me ene petkrat vpraša, če sem človek) taka odganjalna cvetka.
Ne vem pa kako kontaktirati barbarag-a ali urko-ta, pa verjetno tudi ne bi imelo kakšnega učinka.
Žal, včasih mi je ta forum bil za vzgled.
A se sekiraš!? Resno?
Ta forum so ubili par let nazaj. Uganka mi je, zakaj sploh še dela. Ker to nekaj košta. Za teh par postov mesečno.

Btw, še ena cvetka. Ko sem v tujini, mi na wifiju blokira dostop. Mogoče zaradi terorizma, ali kdo bi vedel, kaj ima tisti v glavi, ki je dal take nastavitve.
Če izklopim wifi in preklopim na mobilne podatke, mi dela normalno.
Normalno po njihovih standardih, kar je po vsakem drugem standardu ta forum navadna crkotina.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]  Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
Očitno ne meljejo počasi samo sodni mlini, ampak tudi ta forum. S to spremembo pa priznam, da so me kar prijetno presenetili. Vseeno pa je še kar nekaj prostora za izboljšave (mogoče npr. odprava pojavne reklame).
Tale reklama spodaj žre živce. Ne da se mi nonstop tapkati po X, zato na forum hodim le še redko. Eno pravo mero bi vseeno priporočil lastniku foruma.
Reklama je tečna zelo.
Šlabše je tudi razlikovanje med temami ki imajo nove poste in temami ki jih nimajo. Samo puščica nakazuje nove poste. Prej je bila spremenjena barva.
Drugače se mi pa dopade tale nov izgled.
Nov izgled je OK na telefonu, na računalniku pa izpade precej obupno.
Zdravo.

V tej temi o sončnih elektrarnah, na strani 623 odpre spodnji error (MyBB SQL Error) :

No takole.
Ta forum je sedaj kar se mene tiče dejansko "pase" (čeprav sem se trudil sodelovati.
Lastnik pač služi z oglasi, ne glede na kvaliteto foruma in zavaja uporabnike na konkretno pomoč. Po drugi strani, ko nekomu nekaj svetuješ, večinoma ne dobiš več odziva.
Torej je ta forum več ali manj debata v gostilniškem okolju.
V bistvu bi predlagal, da nekdo, mogoče od moderatorjev, odpre nov forum mogoče z nazivom "moje bivališče" ali kaj podobnega. Če bi bil ta forum dovolj dobro voden, sem prepričan, da bi bilo veliko obiska.
Sem že pomislil, kako je admin poskrbel za kvaliteto foruma pa spet ugotavljam, da nima pregleda nad troli in spamarji in dovoljuje, da se tema zasmeti.
1 ... 36 37 38 39 40 Pojdi na stran 
Iskanje po temi