PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri TČ Termotehnika ZV - uporabniška izkušnja

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cbbx Napisal:Niti nima mobilne aplikacije, ni responsive, za več moras prosit zdravo pamet in še kaj se najde.

Me pa še vedno zanima v primerjavi s katerimi ostalimi aplikacijami je ta TT tako super. Ne zdravapamet, peleti nihče nič ne napiše. Kak to?

@cbbx
Nimam TT, ampak vidim, da ima kronoterm cloud web aplikacijo preko browserja ter potem še mobilne aplikacije za android in ios. Web aplikacija izgleda, da je vsaj uporabniški vmesnik lepo narejeno....ne vem kaj si hotel povedati s tvojim postom. Responsive design se uporablja v primeru, da nimaš mobilne aplikacije tako, da tvoje pljuvanje je samo eno lapanje.
Fery, cbbx, ipd... Arrow [url]httpunichr("58")//wwwunichr("46")podsvojostrehounichr("46")net/forum/viewtopicunichr("46")php?f=7&t=73255&start=3060[/url] :wink:
zdravapamet Napisal:V normalnem stanju pa starejšim ljudem, ki TČ niso kos spreminjam nastavitve po njihovih željah, kar od doma ali pa po telefonu. Prihranim ogromno voženj in časa. Tako imajo ljudje monterja vedno samo klik stran.
95% ljudi sploh ne zamenja gesla, ki jim ga dam pri prijavi. To veliko pove o tem koliko mi zaupajo.
bk9105 Napisal:Torej nekdo, ki te ima samo klik stran, bi si naj spremenil geslo? Kako bi pa potem ti dostopal do njegovega clouda, če ne bi vedel gesla? Al bi se peljal do stranke, da bi se ti ona prijavila z njenim spremenjenim geslom?Skratka, daj malo omili to tvojo prekomerno samopromocijo in kovanje samega sebe v zvezde.
zdravapamet Napisal:Nekateri očitno res živite samo zato, da lahko pikate ostale.
A misliš, da lahko ljudem prepoveš spremembo gesla ? TČ so kupili in lahko z njo počnejo kar jim je volja. Tudi, če jo za macolo treščijo po sredini.
In Kljukec, da boš vedel. Pokličejo me po telefonu in povedo novo geslo. Sam pregledam delovanje TČ ali spremenim nastavitev. Naslednje jutro nastavijo novo geslo in čao bella.
Ti veleum pa se boš vozil k stranki, da ti da novo geslo ?
Živimo v letu 2019. Nekateri.

Bravo, spet si dokazal, da si mojster zamegljevanja situacije. Jaz te nekaj vprašam za 95% tvojih kronoterm cloud strank, ti odgovarjaš za preostalih 5%. Ko boš nehal tako pridno stiskati rep med noge, te bom tudi jaz nehal pikati. Obljubim!
Do tačas pa imam še eno vprašanje, in sicer me zanima, kako je z obračunom storitve, v tem primeru oddaljene pomoči? Sprejemaš tudi paypal? Al začuda delaš tudi kaj pro bono?

p.s. Danes pogrešam tvojo novo odprto samoprocijsko temo, v kateri razen začetnega zapisa, dveh, sploh ne sodeluješ več, ne glede na to, ali te kdo pika, ali je debata povsem korektna.
Enako. Če kaj potem je ta gospod mojster z velikim M ko je treba odgovoriti na nekaj kar mu očitno ne paše. Se samo vprašam če je tako tudi kasneje po montaži in odrtju stranke.

Glede aplikacije pa še zdaj ne vem v primerjavi s katero je tako superiorna. Bolj je tako, da pozna samo to in jo hvali do nebes. Ta forum je res poln prodajnikov in njihovih oprod. Nekaj se vehementno trdi, podkrepiti pa ne zna ali noče. Res zaupanja vredno. Kot sem že napisal, gospod operira na principu ustrahovanja in diskreditacije. Mene, ferija oz. vsakogar, ki vpraša kaj kar je moteče.

Bohinc: a tisto TT črpalko, ki ni zmogla segreti objekta ste urihtali ali se bo tudi to zataškalo in se delalo da ne obstaja? Kak mesec nazaj je bilo to.
@cbbx kacis se z vec forumasi v razlicnih temah, kadar ti odgovor ni vsec oziroma ti nekdo ne da prav.
A te podatke je treba vkomponirati?
Dobro da vem. Moj beleži samo 11 temperatur, beleži in regulira 6 obtočnih pump, 6 mešalnih ventilov, TČ, število defrostov, čas defrostov, porabo štroma, stanje Tč, kolektorjev, kamina. Bom dodal še tvoj must have. Ups, vse to je že.

Edino izpis mi še ne štima. Ampak saj za to so pa updejti. Nove verzije. Bo kmalu.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]  Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
Popson: No šit šerlok! Dej mi raje pivej kdo sem danes? Sem mogoče BVS ali prej Hanzi? Da nisem slucajno Popson? Dej povej dej povej.

Zdravapamet: al ti ne pišem jaz edini v temu slogu. Če bi tudi ti malo bolj btal bi videl, da kar nekaj uporabnikov podobno misli o tebi. Meni se gre za to, da pridem do dna tistemu kar me zanima. Še vedno si me (spet) samo poslal na reklamno stran (Kronoterm) - že ene tretjič. Za ostale aplikacije pa generična besede VSE pomeni toliko kot nič. Ti bom dal mir glede tega, ker vem, da odgovora ne bo. Pa nobenih podatkov o tvojih strankah nisem želel, ne rabiš zdaj zavajat glede tega. Dobro veš kaj je vprašanje ampak ker ostalih aplikacij ne poznašje tudi odgovor temu primeren - politikantski. Zdej grem pa v cerkev, še tam mnenja pobrat. Bodite z bogom.
@cbbx tud polde se je kacil z vsemi, ki niso odgovorili kot je on zelel.. sicer pa inteligenten kot si, bi odgovore na svoja vprasanja ze zdavnaj nasel. Ampak ne, ti raje prcas in provociras. Ne dolgo nazaj si kurcal @ferya v njegovi temi, potem si se obesil name, ker ti nisem dal prav glede poldeja, zdaj pa je ocitno na vrsti @zdravapamet in se en v tej temi. V zivljenju je pac tak, da ne moremo bit zadovoljni z vsem, kar preberemo ali vidimo. Pametna odlocitev glede cerkve, mogoce tam najdes odgovore na svoja vprasanja Wink

PS: ne eden, celo trije iz te teme, cigar odgovori ti niso vsec. Ampak ti prcas dalje.
@cbbx
Bohinc: a tisto TT črpalko, ki ni zmogla segreti objekta ste urihtali ali se bo tudi to zataškalo in se delalo da ne obstaja? Kak mesec nazaj je bilo to.[/quote]

Ta toplotna črpalka, mesec nazaj, je bila moja, naslov teme pa je bil "visoka temperatura dvižnega voda", ne pa "TČ ne ogreva",
Vidiš pa iz včerajšnjih slikic, da imam v stanovanju vedno čez 22 stopinj.spodaj v pritličju pri tastu in tašči, pa je še vedno"prijetnih" 24.5 do 25 st.
kot sem že napisal, bila je težava, ker sem imel odmik temperature navit do konca v plus.
Res je čas da nehaš najedat vsakemu ki kaj (dobronamerno) napiše, lahko pa odpreš svojo novo temo "drekanje", pa se bomo tam malo prcali Wink
@zdravapamet
<!-- m --><a class="postlink" href="https://prnt.sc/m3mzj0">https://prnt.sc/m3mzj0</a><!-- m -->
<!-- m --><a class="postlink" href="https://prnt.sc/m3n1uu">https://prnt.sc/m3n1uu</a><!-- m -->

evo včerajšnje delovanje, se pa vidi ob 21h zvečer sem še stopinjo spustil odmik temperature v naprednih nastavitvah iz -1 na -2, pa ga kasneje vrnil na -1, kjer je že par dni.
janir Napisal:naslov teme pa je bil "visoka temperatura dvižnega voda"
pri -1,8° imaš DV 46° Idea a ni še vedno "previsoko" :?:
sašo65 Napisal:
janir Napisal:naslov teme pa je bil "visoka temperatura dvižnega voda"
pri -1,8° imaš DV 46° Idea a ni še vedno "previsoko" :?:

Brez veze se matrat navzdol z DV, ker bo v hiši bolj mrzlo, razlike v COP-u pri DV 40 ali 45 pri -2, je tako malo, da se ne splača lovit, ker boš na koncu leta prišparal za eno gajbo piva. Če se hoče nižat DV oz. šparat je potrebno zmanjšat izgube, torej izolirat hišo in predimenzionirat radiatorje za nižji DV. Največ bo seveda naredila izolacija.
Kronotermov oblak se mi ne zdi slab, nasprotno.
V primerjavo lahko dam Siemensovega Albatrosa, ki je sicer ni-da-ni.
Če bi imel na izbiro, takoj zamenjam.
Še moja izkušnja s TČ ZV, WPL 16 NT: 

- Delovanje OK zmore tudi v mrazu, 2 sezoni,
- 1x odpoved ventilatorja, servis in menjava v par dneh, še v garanciji (na srečo ni bilo sredi zime ...)
- odpoved web-kartice v stenski enoti (TT 3000) letos poleti: menjava cca 230 e; se mi zdi preveč in ostajam pri ročnem upravljanju.

Garancija se izteka (2 leti). Upam, da bo v naprej bp.
<!-- e --><a href=Tomaz</a><!-- e -->
Pod garancijo ti je odletela kartica in bi ti moral plačati 230€? Vsaj tako se bere.
1 ... 96 97 98 99 100 Pojdi na stran 
Iskanje po temi