4.1.2019 ob 15:45
pentax Napisal:Oblak je super, če ga rabiš. Če ga ne rabiš, je vseeno, če je uper duper švedsko ali pa slovensko znanje.Ne rabiš nobenega oblaka, če ga nimaš. Če ga imaš ga pa še kako rabiš. :mrgreen:
pentax Napisal:Oblak je super, če ga rabiš. Če ga ne rabiš, je vseeno, če je uper duper švedsko ali pa slovensko znanje.Ne rabiš nobenega oblaka, če ga nimaš. Če ga imaš ga pa še kako rabiš. :mrgreen:
JaBK Napisal:@cbbx
Nimam nobene in ne poznam, sem pa na forumu našla primere omenjenih dveh, lahko prosiš koga s TČ od IVT trojčka, ki baje tudi ima neko regulacijo, pred kratkim pa so se v eni temi pojavile slike panasonicove, ki je dokaj nova. Tista je bila na prvi pogled kar vsecna
cbbx Napisal:zdravapamet: vrhunska v primerjavi s? Razen za Fujitsu tu ni drugih. Ferijeva je se v razvoju in obeta, vendar trenutno še ni dorasla.Primerjati z neko zadevo, katera krmili in beleži nekaj osnovnih parametrov v TČ je smešno.
pentax Napisal:In kaj bi po tvoje rabil oblak, če imam v hiši 24/7 celo zimo enako temperaturo? Kaj bi ponastavljal? :lol: Porabo odčitam na števcu, ki je namenjena temu, enkrat mesečno, za evidenco.Saj sem ti napisal: "Če ga nimaš, ga ne potrebuješ." :mrgreen: :mrgreen:
bozgom Napisal:Porabljeno elektriko beležim za svojo evidenco. Da bi pa za nekaj dal, toliko, kot recimo porabim celotno ogrevalno sezono za hišo, mi je pa smešno visok znesek, za to kar mi nudi - ajd, če bi to imel hobi ali pa bi bilo poleg vse brezplačno...tko pa no go. Meni je to toliko nepotrebno, kot bi imel npr. wifi za pralni stroj ali pa pečice z možnostjo naložiti recepta na njo...meni nepotrebno, sem pa vesel za tiste, ki so navdušeni nad temi gadgetipentax Napisal:In kaj bi po tvoje rabil oblak, če imam v hiši 24/7 celo zimo enako temperaturo? Kaj bi ponastavljal? :lol: Porabo odčitam na števcu, ki je namenjena temu, enkrat mesečno, za evidenco.Saj sem ti napisal: "Če ga nimaš, ga ne potrebuješ." :mrgreen: :mrgreen:
Zakaj pa beležiš porabljeno elektriko? TČ jo porabi toliko kot jo, pa če ti vodiš evidenco ali ne.
.
zdravapamet Napisal:V normalnem stanju pa starejšim ljudem, ki TČ niso kos spreminjam nastavitve po njihovih željah, kar od doma ali pa po telefonu. Prihranim ogromno voženj in časa. Tako imajo ljudje monterja vedno samo klik stran.
95% ljudi sploh ne zamenja gesla, ki jim ga dam pri prijavi. To veliko pove o tem koliko mi zaupajo.
janir Napisal:https://prnt.sc/m2z6zw Če Bohinc daje december gor, ga pa še jaz za primerjavo.
Imam malce višje temp. glede na zahteve v pritličju. Defrostov tudi več, glede na veliko megle ( Litija).
Temperature vode sem znižal <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.podsvojostreho.net/forum/viewtopic.php?f=7&t=73918">viewtopic.php?f=7&t=73918</a><!-- l --> (odmik temperature sem imel navit do konca v +).
Bohinc, imel si prav, sedaj z 4 do 5 stopinj manjšo temp. vode je v stanovanju samo pol stopinje nižja temp.
Se pa res pozna v zadnjih dneh, ko tudi pri nas ni megle, imam po 4 do 5 defrostov na dan, prejšnji teden pa jih je bilo vsak dan več kot 10.
Na splošno po pol leta delovanja z TČ super zadovoljen (tudi z oblakom)
:wink:
uparjalnik...
Res pa sem svoj čas (grad. panoga) pozim mel morje cajta... :mrgreen:
kadotr Napisal:Vključi v sistem še eno Feryjevo (če pridejo) in si zmagal...Če rabiš k tvojim klimam, peči...-vzemi.
).
.