Objave: 305
Teme: 2
Ocena:
0
Glavno da je not na svojem mestu. Predlagam pa, da jo priklopite čim prej zaradi garancije ker se rado kaj zalomi pri tem kotlu, mam kar nekaj grenkih izkušenj...
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Objave: 910
Teme: 57
Ocena:
1
Povej kaj več o teh grenkih izkušnjah.
Ocena:
1
Smush? Tale kotel je nekako na moji listi.., zato me zanima tole.
Objave: 76
Teme: 8
Ocena:
0
@picas55 in ostali uporabniki
Avtor teme ni poniknil, še vedno živi in ja, se matra s kotlom oz. kuri v njem drva in pelete.
Na žalost pa nimam časa biti 24/7 na raznih forumih in portalih, ker je treba tudi (pre)živeti in kot sem že zapisal, moje izkušnje so tu gor, karkoli pa koga še zanima, lahko vpraša tu ali pa
še enkrat zapišem mojo cifro 070870595 pa me pokliče.
Lp, Branko
Objave: 1949
Teme: 2
Ocena:
1
BraneS,
se opravičujem, si lastnik -avtor teme in dobre dve leti enakega kotla samo, da je tvoj je obagoten s peletnim delom. Veseli me, da ste, ti in vsi ostali lastniki zadovoljni s taistim kotlom in suportom monter- proizvajalec, in vas obveščam, da v tej temi na
temo proizvajalca iz Selnice ob Dravi ne bom več smetil. Znana mi je politika proizvajalca kotla, kako je z lastniki kotla po priporočilu proizvajalca brezvezno izmenjavat izkušnje na PSS..... lp
Ocena:
1
No tole je slišat obupno.
Objave: 4089
Teme: 19
Ocena:
1
Ko bo iz garancije pa bodo vsi stroški tvoji ali še bodo kar menjavali.
Objave: 239
Teme: 0
Ocena:
0
Jest jo predvidoma zalaufam drugi teden. Pravi pa centralnar, da je peč nekoliko drugačna od unih, k jih je prej montiral. Vsekakor bom ko bo stvar v obratovanju napisal par vrstic. Za kurit mam pa suha bukova drva + nekej smrekovih palet za podkurit.
Mene u bistvu še najbl zanima, ... al bo peč lahko ogrevala ene 100m2 (2000L zalogovnik), z enkrat dnevnim nalaganjem. Sm bl tople sorte in ne razumem folka k se savna pr 25.C +. Bomo vidl,....
Objave: 422
Teme: 7
Ocena:
0
Pa saj gre toplota vedno v luft. No nekaj v podhlajeno zemljino okoli hiše. V naravi se je sončna energija shranjevala leta, desetletja, stoletja, potem pa to skurimo v nekaj urah. Odvisno od izoliranosti našega zatočišča, se sproščena toplota v bivalnih prostorih zadrži nekaj ur, potem pa nazaj v naravo.