Objave: 35
Teme: 3
Ocena:
0
Kaj pa ta ,http://www.interdiskont.si/vsi-izdelki/izdelek.aspx/i7125 , ga kdo uporablja ?
Objave: 500
Teme: 10
Ocena:
159
Sem naredil en test kitajca za 10eur. Zdaj pa teoretiki zarot kar na plano z razlago, zakaj je senzor za 50eur+ z papirji boljši nakup in po kateri nedokazani logiki je kitajc toliko slabši. Pa ne se slepit, tudi 95% ostalih senzorjev s papirji je kitajcev :lol: In pri razlagi upoštevajte, kar sem že višje povedal. Ta senzor je bil 10eur iz DX, popolnoma, ponavljam, popolnoma isti senzor je bil pri lokalnem tehničnem trgovcu za 30eur ! No, brez certifikata :mrgreen: Zanimivo, da lahko nekaj takega prodajajo :lol: :mrgreen:
[url=httpsunichr("58")//dlunichr("46")dropboxusercontentunichr("46")com/u/12623569/CO%20senzor%20testunichr("46")mp4]CO senzor test[/url]
Objave: 6427
Teme: 22
Ocena:
0
Sam sem že večkrat napisall, da nimam nobenih predsodkov pred kitajskimi izdelki in ta tvoj nedvomno deluje.
Je pa tako, da je CO senzor nekaj, kar zaradi "filinga" želim imeti "s štempljem", zato sem kupil pri Detektor-sistemi.si, ga zmontiral in čez nekaj let ponovim vajo ;-)
Objave: 12384
Teme: 192
Ocena:
8
cevko: tudi jaz ne bi kupil dva enaka v razlićnih državah. Če že kupim pri nas, potem kupim nekaj "preverjenega s papirji, garancijo in netto ceno po možnosti).
Ko dobim kitajca in našega oba hkrati postavim pod izpuh pa da vidim koncentracijo.
Ocena:
0
Meni je sicer res vseeno, kakšne alarme kupujete, ampak ali se vam res zdi, da je smiselno gledati varčevati 10€ (ali koliko že) in morda tvegati življenje?
Kupujte nekaj z garancijo in certifikatom (ja, škart je tudi možen vseeno), saj življenje ni testiranje... in če pride do problema, tega ne boste vedeli vi, ampak tisti, ki bo za vami pospravil.
Objave: 2602
Teme: 98
Ocena:
0
Tole sem sele sedaj videl, nisem bral cele teme tako, da se opravicujem, ce je bilo ze povedano...torej kateri detektorji veljajo za top in najbolj zanesljive?
Ocena:
0
Jaz že kar nekaj let zaupam tem: <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.detektor-sistemi.si">www.detektor-sistemi.si</a><!-- w -->
Objave: 2602
Teme: 98
Ocena:
0
Tole bom verjetno narocil...pa imate detektorje v vseh prostorih ali samo tam kjer je pec?
Ocena:
8
Predvsem ga je potrebno po koncu življenjske dobe(5-10 let) zamenjati.
Ocena:
0
Faros: Jaz ga imam samo v prostoru, kjer je peč.
Smiselno je tudi tam, kjer je dimnik (ok, pri meni je to pač samo en prostor, ker galerija).
Po mojem je najbolje, da se pogovoriš, pokažeš tlorise in ti potem svetuje.
Hanzi: saj senzor s piskanjem sam pove, kdaj hoče v penzijo ;-)
Ocena:
8
Aha, to pa nisem vedel. Sem mislil da teži samo za prazno baterijo
Ocena:
0
Baterija je life-time; vsaj pri modelu, ki ga imam jaz.
Ocena:
8
Evo prišla kitajca. Kako jih sedaj najbolje testirat? Postaviti za izpuh avta (dizel bencinar)? Zakurim uplinjevalno peč, zaprem vse odprtine v kurilnico in čakam kdaj se bo oglasil?
Rad bi videl njuno razliko meritev.