Objave: 6821
Teme: 28
Ocena:
4
Vse se da, le malček drugače.
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.telmos.si">www.telmos.si</a><!-- w --> - enostavne rešitve so vedno najboljše!
Objave: 5764
Teme: 1
Ocena:
32
Pri cementarstvu Horvat, Slovenska Bistrica sem v soboto kupoval neke elemente za izdelavo vrta. Že pred leti, ko sem sam potreboval, sem jim dal predlog, za izdelavo montažnih betonski podstavkov za TČ.
Očitno so moj predlog poslušali, tako, da jih zdaj izdelujejo za različne tipe črpalk. Slike imam na telefonu, če jih kdo zna zalepit na forum, mu jih pošljem.
Tel. št. za cementarstvo Horvat 041/785-617. Cene ne poznam.
Ocena:
32
Pojma nimam. Se bom pa naučil, da bom lahko tudi jaz lepil ecas.
Objave: 6821
Teme: 28
Ocena:
4
Te vaše dileme se da z vsako TČ prav brez problemov rešiti.
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.telmos.si">www.telmos.si</a><!-- w --> - enostavne rešitve so vedno najboljše!
Ocena:
32
V kolikor hrup ni moteč dejavnik, se črpalka postavi 20-30 cm (če nimaš ploščatega pesa) od stene hiše, tako, da jo poleg same stene ščiti še napušč strehe. Sam ugotavljam, da je najbolj optimalna vzhodna stran. Ne glede na različna mnenja, jutranje sonce zelo godi zunanji enoti.
Je pa seveda pri vsaki hiši različno. Na prvem mestu je hrup, ki je lahko moteč za same stanovalce ali pa sosede, potem najpogostejša smer vetra in na koncu stran neba.
Ocena:
32
Podstavek je tako narejen, da se lahko dvigne z viličarjem oz. tiste majne luknje, da se dve štangi skozi potegneta in se potem lahko dvigne. Ta velike luknje so verjetno, da se inštalacija potegne, če gre pod zemljo, lahko je pa vse skupaj tudi tako, da se ne vkopa - namesto konzol (tisti, ki je z prodcem obdelan).
Objave: 3800
Teme: 4
Ocena:
17
Problem tukaj vidim v malo preozkem robu (kot korita za rože) in ko zavrtaš luknjo, bi se znalo odkrušit......mislim, da vsi, ki smo betonirali sami, je tega roba za cca 10cm
Ocena:
32
Sam sem za obod uporabil navadne 8 cm robnike. Zdaj, koliko je tukaj debeli rob težko rečem, se pa vsi ti betonski izdelki vibrirajo, kar pomeni, da je sam betonski element dosti bolj kompakten in bistveno težji kot kakšen navaden betonski izdelek.