PodSvojoStreho.net Nepremičnine Finančna plat Bitcoin-i, litecoin-i, že kdo investira?

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sem ti ga kar malo fouš.. ma komu lažem, ne malo :oops: 8) 3 ali 5 ?

Pa da nebo čisto off iz teme... Tudi jaz bi ga mel, pa magar če "samo" dvojkico... Zaenkrat so ble "žal" druge prioritete. Če prej ne, pa mogoče ko kojni dovolj zrastejo :wink: :lol:
Noben od teh dveh. Kar nekaj kojnov je treba. Po dobri ceni.

Drugače pa, lepe pozdrave vsem gamblerjem.

[url=httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/?A/SJ/13LEscEv/20180628210906unichr("46")jpg][img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/t/A/SJ/13LEscEv/20180628210906unichr("46")jpg[/img][/url]

[url=httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/?3W/Af/3R7MHknH/20180628214611unichr("46")jpg][img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/t/3W/Af/3R7MHknH/20180628214611unichr("46")jpg[/img][/url]
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]  Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
Kaj pa potem, ta velika varjanta? 6 :? Confusedhock: ali SUV? Ne bodi no tko skrivnosten :wink: :mrgreen:

Drugače pa ja, 2 do 3 konje po decembrski ceni... Odvisno kolk star model ti je všeč :oops: :lol:

Uživaj na morju 8)
A te niso navadili do 7 štet ali kaj!?
Hvala na lepim željama.
chelichni Napisal:Kaj pa potem, ta velika varjanta? 6 :? Confusedhock: ali SUV? Ne bodi no tko skrivnosten :wink: :mrgreen:

Drugače pa ja, 2 do 3 konje po decembrski ceni... Odvisno kolk star model ti je všeč :oops: :lol:

Uživaj na morju 8)

Poglej njegov podpis "pod črto" ...

nabor je velik ... <!-- m --><a class="postlink" href="https://www.google.si/search?q=BMW+M+performance+400+hp&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjF0uKSo_fbAhVMFiwKHV_IDIsQsAQIKQ&biw=1551&bih=900">https://www.google.si/search?q=BMW+M+pe ... 51&bih=900</a><!-- m -->
Johan_R meni je jasno za katero izvedbo gre, samo serija mi ni bila znana...

Fery, že res da je 7 taka pravljična številka, ampak na tega pa res nisem pomislil.... je preveč gosposki za moj okus :oops: :wink: Zanj pa tudi v najboljših časih nebi bila dovolj 2 kojna Confusedhock: :lol:

Jaz bi bil kar s kakim krajšim zadovoljen... Očitno mi je iz drugih stvari v življenju v navado prišlo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tetrapak, ampak tole mora pa res bolet... :lol: :lol: :lol:, saj razumem tvojo slabo voljo, pa od kje izvira. 8) Zaslužka je blo letos bolj en Q, kanede? Še tistih 50 ojrov od lani je požrlo...
arbajter Napisal:tetrapak, ampak tole mora pa res bolet... :lol: :lol: :lol:, saj razumem tvojo slabo voljo, pa od kje izvira. 8) Zaslužka je blo letos bolj en Q, kanede? Še tistih 50 ojrov od lani je požrlo...

:lol: :lol: kako naj bom jezen na sromaka ki pride pregaran domov iz tlake ob polnoči in ob ENIH PONOČI odpisuje meni glede stvari s katero nima nobene povezave razen to da vsak dan spremlja koliko je vredna :lol: :lol: BOLNIK MUCH? :lol:

ne skrbi. ko podvojim svojih 500 E letos ali drugo leto, te najamem in mi bos dva tedna lahko vezal žarnice. te bom spustil domov prej kot ob polnoci, ne skrbi.
tako ti bo ostalo se nekaj energije za tvoje ženico. da ne bos odgovarjal meni ob ENIH ponoci :lol: haha
BTC od vrha že -70%. Poletna razprodaja.
Pa vseeno ni kupcev? Ki bi naredili dar mar in vzdignili ceno na višave?
Saj so rekli, da bo na pol leta že okrog 100k evrov. Ok, mogoče le 100k usd.
Bolnik? A to si ob pol sedmih že na šihtu pisal? Veš, tole je pa resno vprašanje. Tebi res, kolešček manjka, ne kolešček, cel bicikel. Kje, ne bom omenjal. E vidiš tule se midva razlikujeva. Meni ni treba špekulirat in služit z kojni, hodit na šiht, v katerem trpim, jaz svoj posel že celo življenje opravljam z največjim veseljem (zamisli pa se malo nad sabo). Do kdaj ta traja v tem pogledu ni niti najmanj važno in se te sploh ne dotika. Vidim pa, da te močno žuli čas mojih postov. Boš že moral to preživeti, drugače se boš še pri živem požrl. In ti bi mi dal celo žarnice vezat? Uh, uh. Žarnice, nič lažjega, možgane na pašo, pa gremo tista dva drata vezat (no to bi znali tudi otroci - tetrapaku pa to ne znese). Z največjim veseljem, saj boš vezavo plačal. Na denarju pa tako nič ne piše od koga je. Tako da komaj čakam, da podvojiš svojih 500 ojrov letos. Ali pa drugo (tretje, četrto, ne vem katero) leto. Če sem te prav razumel je to pogoj za sklenitev posla. Samo se bojim, da me bo penzija prehitela, če se bo tole tvojo podvojitev čakalo. Sporoči, ko bo nastopil trenutek.
Za ženico pa ne skrbi, je zanjo bolje poskrbljeno, kot za tvojo, v vseh pogledih. Ji ni treba prenašat kripto odvisnika.
Mej se.
arbajter Napisal:Bolnik? A to si ob pol sedmih že na šihtu pisal? Veš, tole je pa resno vprašanje. Tebi res, kolešček manjka, ne kolešček, cel bicikel. Kje, ne bom omenjal. E vidiš tule se midva razlikujeva. Meni ni treba špekulirat in služit z kojni, hodit na šiht, v katerem trpim, jaz svoj posel že celo življenje opravljam z največjim veseljem (zamisli pa se malo nad sabo). Do kdaj ta traja v tem pogledu ni niti najmanj važno in se te sploh ne dotika. Vidim pa, da te močno žuli čas mojih postov. Boš že moral to preživeti, drugače se boš še pri živem požrl. In ti bi mi dal celo žarnice vezat? Uh, uh. Žarnice, nič lažjega, možgane na pašo, pa gremo tista dva drata vezat (no to bi znali tudi otroci - tetrapaku pa to ne znese). Z največjim veseljem, saj boš vezavo plačal. Na denarju pa tako nič ne piše od koga je. Tako da komaj čakam, da podvojiš svojih 500 ojrov letos. Ali pa drugo (tretje, četrto, ne vem katero) leto. Če sem te prav razumel je to pogoj za sklenitev posla. Samo se bojim, da me bo penzija prehitela, če se bo tole tvojo podvojitev čakalo. Sporoči, ko bo nastopil trenutek.
Za ženico pa ne skrbi, je zanjo bolje poskrbljeno, kot za tvojo, v vseh pogledih. Ji ni treba prenašat kripto odvisnika.
Mej se.

:lol: :lol: bolnik non-stop spremlja tecaje kriptovalut brez vloženega centa in meni reče kripto odvisnik. OK :lol: :lol:

jaz v pol leta nisem 5x pogledal na CMC. ko vidim tvoje špikanje v kriptovalutah, je to indikator da stvar trenutno pada. si moj najbolj zanesljiv source :lol:

i love my job. po cem sklepas drugace? ker se tebi špikarju ne pustim j.. v temi kriptovalut? Smile kot sam pravis si v tej temi da nas razsvetljujes? :lol:

glede tvoje zene ne bova. meni vedno potarna drugace. sedaj pa pojej sendvic do konca potem pa naprej kable vlečt :lol:
Ko zmanjka zmožnosti normalnega komuniciranja se zatečeš k zmerjanju, žaljivkam. No, pa brez veze, sem ti mislim že enkrat napisal, pa se te nič ne prime.
Kaj, a nisi kripto odvisnik, zasvojenec ali z drugo besedo kripto špekulant? Daj ne nakladaj (ko podvojim svojih 500 E letos ali drugo leto...). Ne rabim hodit na tvoj CMC niti enkrat na leto, nekako ne čutim nobene potrebe. Vse preostale informacije o padanju kripto valut dežujejo iz vseh občil. Ko bi znal uporabljati ušesa na glavi za to kar so dana bi me kot svoj zanesljiv vir (source)informacij (o padanju, grmenju kripto valut navzdol) mirno skenslal. Preprosto zamahnil z roko. Samo poslušal bi okoli sebe. Zakaj je temu tako, veš le sam. In kdo je kje z besedo omenil razsvetljenje? Spet ena tvojih tipičnih nebuloz. Ali pa si morda le preveč v kozarček pogledal? Ne smeš piti, če veš, da ti škodi. Glede sendviča: ker se pri meni malica praviloma vedno v gostilni in ne neki menzi ali Mercatorju, in ker zaradi tega ne potrebujem špekulirati z kriptiči, se morda tisti trije sendviči v letu dni dobesedno priležejo. Bolj zaradi spremembe. In jasno potem kable naprej vleč. Saj veš, meter povlečenega 5 ali 10 ojrov, več kot povlečeš, bolje je, kajneda. Sploh ko števec pokaže kilometer ali več. To garantiram je jasno tudi nekemu kripto tetrapačku. Komaj čakam da me pokličeš žarnice montirat, saj veš, ojri bodo kapljali. Pa še za kak sendvič bo ostalo. Tistega ti pa podarim gratis. He, he. Big Grin

Ej, tetrapačk, ne pozabi na uro pogledat... :lol:
:lol:

Wtf? Poisci pomoc :lol:

Ne, resno! :lol:

... Resno
Confusedhock:
Zate jo tako ni. Big Grin

23:11? Confusedhock:
Kaj je zdaj to? Še nisi šel spat? Kaj bo pa žena rekla?
1 ... 80 81 82 83 84 Pojdi na stran 
Iskanje po temi