29.5.2018 ob 15:03
Pentax, mal se hecamo, no.
javr Napisal:ima kdo izkušnje z vlaganjem v [url=httpsunichr("58")//wwwunichr("46")facebookunichr("46")com/pg/Airbitunichr("46")slo/posts/?ref=page_internal]AirBit Club[/url] ? V glavnem naj bi šlo takole: preko nekoga, ki je že član, vložiš, recimo, 1.000€ in od tega dobivaš po 5€ vsak delovni dan. Tisti, ki so vložili 15.000€, naj bi dobivali po 270€ na dan.
hock: :lol: :lol:
Fery Napisal:Lej, če verjameš ali ne, včeraj sem češnje zobal na vrtu in pride soseda mimo.
Beseda da besedo in ona mi pove, da si lasti 2 bitkojna. Sicer, glede na njen status, ji takih cifer ne bi pripisal, ampak ok.
V glavnem, ko sem ji rekel, da nisem vprežen (pravzaprav sem, ampak to je druga zgodba), je kojci skočila name, če vem kaj se dogaja.
Jasno, da nimam pojma, zato mi je povedala, da se pričakuje velika rast v mesecu ali dveh. Bitkojn bo šel do 20, optimistično celo do 100k. Sva pa soseda, zato mi enega odstopi za 7 jurjev.
Povedal sem ji, da moram žal v kratkem zrihtati žlajfe na avtu, kar bo blizu kojna (ok, mogoče bo pol dovolj), ampak lepa hvala za njeno ponudbo. Pa malo naj vseeno tudi ona počaka, na tistih 100k.
Tako da se temu res ne da izogniti. Pa makar te pobara soseda penzinistka. Ni zgledala prav veselo, upam, da se ji njena napoved uresniči in znova sonce posije na njen obraz.
hock:
hock:
hock: :lol: 8)
:lol: