PodSvojoStreho.net Kar naredi dom Vrt in okolica Debelina asfalta - dvorišče

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
samuel,
starejšega tipa gradbinec - klasično opaženje, 60 x 60 x70 cm.
Ni bilo cevi pri roki!!
Fi 30 je zelo mali temelj. Nekaj nazaj smo pisali, da vsaj fi 60 b.c. ter do cone zmrzovanja. Pozornost izvedbe sidranja na sam temelj; dovolj togo vpetje. Tampon utrdi okoli temelja; naj bo moker oz. ga orgn namoči!!
Nikakor ne postavi nadstrešek na asfalt!!
Lep pozdrav
Da si sposodim temo... 

Pri meni je pa 10 dni od položitve 5cm grobega sloja, na finega pa še čakam. Izvajalec pravi da to ni problem, nekaj vmes prišlo (verjetno nov projekt), "bo sedaj en dan".

Zanima me, če je za časovni zamik dveh tednov med slojema potrebna kaka emulzija? imam lahko kasneje kake težave?
Zdravo.

Namen imam asfaltirati dvorišče (cca. 200m2, 5+3 debelina) in dovozno pot v dolžini cca. 200m x 3.5m (debelina 6cm).

A lahko kdo priporoči kompetentnega izvajalca?
Kolikor sem gledal po drugih temah, so bili omenjeni SCT Asfalti (v stečaju), CPL (v stečaju), to je najbrž KPL d.o.o.,  Mapri ?... + en kup malih asfalterjev
Kaj je sploh še ostalo?

Če je kdo v kratkem polagal asfalt, v zgoraj navedenih debelinah, naj prosim napiše, kakšen je znesek samo za polaganje in valjanje m2 asfalta, da vidim približno v kakšnih okvirjih se gibljemo. Dvorišče je načeloma pripravljeno za polaganje...

LP,K
1 ... 4 5 6 7 8 Pojdi na stran 
Iskanje po temi