Vse aplikacije za android se lahko nasnemajo na racunalnik, z enim programom ki deluje kot od telefona meni, in lahko igras igrice in vse ostalo, preverim kater program
Vpisoval bi pridobljeno energijo solarnih kolektorjev, torej bi se mogli podatki seštevat, sedaj pa deluje kot porabljena energija . Ocitno v ECAS to ni mozno...
Ne, narobe so vpisani podatki!
Primer hipotetičnega električnega števca, ki ima začetno stanje nič in da je recimo dnevno pridobljena energija 15 kWh...
V tem primeru bi morali odčitki po dnevih biti:
1 .... 0 kWh
2 .... 15 kWh
3 .... 30 kWh
4 .... 45 kWh
5 .... 60 kWh
6 .... 75 kWh
........
Skratka, vpisovati je treba stanje števca in ne dnevno proizvodnjo.
Škoda, da v nastavitvah, ne moreš nastaviti avtomatičnega izvažanja podatkov na SD kartico. Ker ko se ti na telefonu nepričakovano kaj zalomi, navadno ostaneš brez podatkov. Kot sem je recimo zadnjič meni, in sem ostal brez podatkov od 1.11 2016 :x .
Dobro, da občasno beležim podatke o porabi sem na forum, da lahko ponovno vnesem vsaj mesečne porabe.
Svoj cajt sem imela na ecasu tako sivo temo, kot je gor ena slika. Zdaj en čas imam neko modro vmes. Estetika ne ne moti (grd je ves cajt enako) je pa razlika, da je pisava vsa poboldana. Prej je bila pisava običajna, če sem pa kje lahko opombo napisala je bil pa samo tisti vnos poboldan. Sem edina s tem problemom in zakaj je nastal (če je vzrok se kje drugje kot zgolj update programa)?
Imam en star telefončič, ki bi ga rad uporabljal za vpis. Ima pa še Android 2.3.6 (Gingerbread). Ima kdo shranjeno staro verzijo aplikacije, ki bi delala z njim? Telefon je prišel ven okoli 2012.
tomazekk Napisal:Vse aplikacije za android se lahko nasnemajo na racunalnik, z enim programom ki deluje kot od telefona meni, in lahko igras igrice in vse ostalo, preverim kater program
ECAS 2.4.6 mi špila na Androidu 2.3.6, veselo vpisujem porabo. Tudi izvoz/uvoz *.csv dela. Imam pa težavo z avtomatskim arhiviranjem v Google drive. Ko zalaufam aplikacijo AppSync Gdrive, dobim sporočilo "App cannot get root permision. Click OK to exit now".
Je to je problem s tistim famoznim rutanjem android telefona? Lahko to kako obidem? Morda kakšna druga aplikacija?
Najbolj zanesljiv način za oceno dejanskega finančnega izkupička pri prodaji nepremičnine je natančen vnaprejšnji izračun vseh obveznih davkov, ki pri... Beri dalje »
Lumar s priznanji Best Buy Award, QUDAL in Customers’ Friend potrjuje tri vidike, ki postajajo pri odločitvi za gradnjo doma vse pomembnejši: vrednost... Beri dalje »
V soboto, 19. septembra 2026, vas v okviru dneva odprtih vrat med 10.00 in 14.00 uro vabimo na obisk in ogled pritlične tipske hiše, ki se nahaja v ok... Beri dalje »
Prijava uporabnika
Registracija novega uporabnika
Vaša registracija je bila uspešna.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti, da bo registracija potrjena.
Porabljeno geslo
Zahtevek za spremembo gesla uspešno poslan.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti za uspešno ponastavitev gesla.