Betonski robniki ta veliki 20€/kom rabiš 2 kom in enega malega za prepolovit.
Pa malo lepila, dobre volje in načrt. Tudi že je na tej temi.
Pa za mm se ne preveč jezit, se vse na koncu poklapa.
V petek bom betoniral podstavek za toplotno črpalko zunanje dimenzije 100x50 debelina 10cm.
Ali bo beton po 2 dneh dovolj suh za pritrditev črpalke? Montaža bi bila v ponedeljek?
Če boš betoniral v petek, potem bo v ponedeljek dovolj suh, da bo prenesel tisto obremenitev. V treh dneh še nikoli ni bilo problema glede na zdajšnje zunanje temperature.
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.telmos.si">www.telmos.si</a><!-- w --> - enostavne rešitve so vedno najboljše!
visevipava Napisal:Včeraj popoldne sem betoniral, danes zjutraj je bila TČ že gor..........če bi Primorje betoniralo bi bile tudi že ploščice položene.
Zdravo,
Zanima me, če ima mogoče kdo načrt podstavka za zunanjo enoto toplotne črpalke Daikin 8kw... In sicer bi želel, da je podstavek koncipiran tako, da lahko TČ direktno namestimo na okvir betonskega podstavka in jo lahko zatesnimo s purpenom kot ukrep proti zmrzovanju.
Kakšen fi izvrtine je potrebno narediti v fasado za izvedbo povezave med zunanjo in notranjo enoto?
Poleg tega me še zanima katera varianta povezave je bolj primerna... takšna, da je trasa povezave med notranjo in zunanjo enoto speljano skozi podstavek ...ali takšna da je povezava speljana poleg betonskega podstavka?
mark111 Napisal:Zdravo,
Zanima me, če ima mogoče kdo načrt podstavka za zunanjo enoto toplotne črpalke Daikin 8kw... In sicer bi želel, da je podstavek koncipiran tako, da lahko TČ direktno namestimo na okvir betonskega podstavka in jo lahko zatesnimo s purpenom kot ukrep proti zmrzovanju.
Kakšen fi izvrtine je potrebno narediti v fasado za izvedbo povezave med zunanjo in notranjo enoto?
Poleg tega me še zanima katera varianta povezave je bolj primerna... takšna, da je trasa povezave med notranjo in zunanjo enoto speljano skozi podstavek ...ali takšna da je povezava speljana poleg betonskega podstavka?
Hvala za pomoč, lp
Osmice ne moreš zapurpenirat, ker nima spodnjega korita. Priključki pa so obrnjeni proti zidu, oz. nazaj.
Najbolj zanesljiv način za oceno dejanskega finančnega izkupička pri prodaji nepremičnine je natančen vnaprejšnji izračun vseh obveznih davkov, ki pri... Beri dalje »
Lumar s priznanji Best Buy Award, QUDAL in Customers’ Friend potrjuje tri vidike, ki postajajo pri odločitvi za gradnjo doma vse pomembnejši: vrednost... Beri dalje »
V soboto, 19. septembra 2026, vas v okviru dneva odprtih vrat med 10.00 in 14.00 uro vabimo na obisk in ogled pritlične tipske hiše, ki se nahaja v ok... Beri dalje »
Prijava uporabnika
Registracija novega uporabnika
Vaša registracija je bila uspešna.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti, da bo registracija potrjena.
Porabljeno geslo
Zahtevek za spremembo gesla uspešno poslan.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti za uspešno ponastavitev gesla.