26.9.2017 ob 21:24
Po pregledu filma na tistem linku je ocitno da gre vse preko zalogovnika in da sploh ni elektricnih grelcev. Vprasanje ce sploh lahko kaj naredim za boljše rezultate.
Poldee Napisal:Super, za toplo SV moras namesto par sto, ogrevati tisoc in vec litrov vode, to zelis povedat? Ali imas kaksno resitev za mozaka, ki ima to visje cenovno napravo?Kot navadno, komentiraš sistem katerega ne poznaš!
Merlin1 Napisal:Poldee Napisal:Super, za toplo SV moras namesto par sto, ogrevati tisoc in vec litrov vode, to zelis povedat? Ali imas kaksno resitev za mozaka, ki ima to visje cenovno napravo?Kot navadno, komentiraš sistem katerega ne poznaš!
Lahko pa ti povem, da pozimi z to rešitvijo greješ vodo, kot stranski produkt ogrevanja. Da je v 1000l higiyeniku rezerviranih 600l vode za ogrevanje SV v pretočnem načinu.
Nimam, ker po do sedaj znanih podatkih ne moreš priti do nobenega zaključka. Preveč je neznank. Vem pa, da z temi napravami ni nobenih težav in so uporabniki z njimi zadovoljni.
Merlin1 Napisal:...
PS, sliko sem pogledal še enkrat in vidim, na sliki v zgornjem delu zalogovnika el. grelnik. Ta bi lahko služil za ogrevanje SV ob okvari TČ. Upam, da je izključen, če ne zna bit to razlog za večjo porabo!
Poldee Napisal:Res je, te zadeve ne poznam, zato ne bom pameten. Tisti, ki jo mu lahko pomagate, da ne bo pri taki super masini imel take porabe, da je lahko sram monterja. Ti nonstop ponavljas kako je zalogovnik nuja in blagodejen in podobmo, sam tega ne vidim, niti mi ni logicno. Je samo kompenzator za on/off zadeve, katere ne znajo zvezno delovati. Sam sem mu zelel pomagati vendar sedaj nastopis ti in tebi podobni, ki imate to v malem prstu :-)