PodSvojoStreho.net Kar naredi dom Zabavna elektronika Android TV box + DVB-T sprejemnik

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kako niso uporabni....pardon....kako ni uporaben, govorim za daljinec, ki pride zraven MIII boxa, če pa vse deluje povsem brez problema ? Iskanje po meniju, pisanje po tipkovnici, premikanje po meniju....pa še možnost ima, da vklopiš kazalec, kar spet načeloma pomeni, da tudi miške ne rabiš. Ne trolaj o zadevi, če je nimaš.
Ja, potem pa je daljinec preveč komplicirana stvar?
Ampak če preslikavam s tablice, kljub temu potrebujem smart tv?
Evo, pa je Karmen že zmedena okoli nakupa, ker en trol nabija nekaj, kar nima pojma :mrgreen:

Ne, nič ne rabiš. Za to, kar ti sprašuješ, je povsem dovolj preslikava.
Hahahahaaaa, ok!
Kako pa dela preslikava na navaden tv?
To bi lahko že sedaj probala, pa ne vem, kako se naredi.....
Tablico priključi na TV, a ne. Tablica ima ali mini hdmi ali pa mikro hdmi izhod. TV pa ima HDMI priključke. Ugibam, ne vemo, kaj sploh imaš. Tablica je samo medij za predvajanje, kot kamera, videorekorder, DVD predvajalnik..... Pred leti sem imel čungalungasupersmartčajna tablico....in sem takrat cel BB gledal na Voyo ravno tako, kot sedaj ti misliš. Aja, brez superduper all in one daljincev :mrgreen:
cevko Napisal:Evo, pa je Karmen že zmedena okoli nakupa, ker en trol nabija nekaj, kar nima pojma :mrgreen:

Ne, nič ne rabiš. Za to, kar ti sprašuješ, je povsem dovolj preslikava.

Cevko najprej je dobro bit bralno pismen da dojameš napisano, drugače je bolj monolog kot kaj drugega.. predno se preveč vžgeš, povej mi na kak način npr. natipkaš s svojim daljincem: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.prevecsempameten.si">http://www.prevecsempameten.si</a><!-- m -->? Ali pa na youtubu rabiš vtipkati tekst? A s kurzorjem ali pa z miško po virtualni tipkovnici?

Karmen preslikava s telefona na tv ali pa box ni praktična za vsakodnevno uporabo...vsak ki je to kdaj uporabljal ve za kaj se to uporablja...za gledanje tvja sigurno ne. Na svojem tvju tega ne moreš uporabljat najverjetneje ker ti tv ne omogoča...razen če ne znaš. Ti bo cevko razložu kako zrcalit na non smart tv brez boxa :lol: .
Zanimivo....čungalunga tablico sem pred leti priključil na Tv in zadeva je delala....PenTroll...ne trolaj, če nimaš pojma, o čem je govora..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ok, sem razumela.
Tablico s kablom na tv. Ampak brez kabla pa ne gre.....
Gre...tablica in TV morata imeti WIFI....
Cevko, ti ne ločiš osnov in to ti dela težave tako z razumevanjem tako s komunikacijo. Lahko pa seveda odgovoriš na zgoraj stipkano vprašanje.
Zanimivo....ful moraš biti izšolan, da povežeš micro hdmi in hdmi.... :mrgreen:
Sej pravim, bralna nepismenost je velik problem.
Đizs.
V glavnem, razumela sem.
Za vse tvboxe ki imajo rockchipovo drobovje obstaja ena luštna aplikacija, katero namestimo na android telefon. Telefon lahko uporabljamo kot standarden daljinec, tipkovnico, touchpad.....
Uporabna zadevca Big Grin Big Grin
Če kdo uporablja Exodus je verjetno opazil da zadnje čase ni več to to...predlagam namestitev Covenanta.
[url]httpsunichr("58")//seo-michaelunichr("46")counichr("46")uk/how-to-install-the-covenant-kodi-krypton/[/url]

Po tej ali pa pred namestitvjo se seveda lahko odstani Exodus.
1 ... 3 4 5 6 7 Pojdi na stran 
Iskanje po temi