Objave: 500
Teme: 10
Ocena:
159
Kako niso uporabni....pardon....kako ni uporaben, govorim za daljinec, ki pride zraven MIII boxa, če pa vse deluje povsem brez problema ? Iskanje po meniju, pisanje po tipkovnici, premikanje po meniju....pa še možnost ima, da vklopiš kazalec, kar spet načeloma pomeni, da tudi miške ne rabiš. Ne trolaj o zadevi, če je nimaš.
Objave: 2451
Teme: 3
Ocena:
0
Ja, potem pa je daljinec preveč komplicirana stvar?
Ampak če preslikavam s tablice, kljub temu potrebujem smart tv?
Ocena:
159
Evo, pa je Karmen že zmedena okoli nakupa, ker en trol nabija nekaj, kar nima pojma :mrgreen:
Ne, nič ne rabiš. Za to, kar ti sprašuješ, je povsem dovolj preslikava.
Ocena:
0
Hahahahaaaa, ok!
Kako pa dela preslikava na navaden tv?
To bi lahko že sedaj probala, pa ne vem, kako se naredi.....
Ocena:
159
Tablico priključi na TV, a ne. Tablica ima ali mini hdmi ali pa mikro hdmi izhod. TV pa ima HDMI priključke. Ugibam, ne vemo, kaj sploh imaš. Tablica je samo medij za predvajanje, kot kamera, videorekorder, DVD predvajalnik..... Pred leti sem imel čungalungasupersmartčajna tablico....in sem takrat cel BB gledal na Voyo ravno tako, kot sedaj ti misliš. Aja, brez superduper all in one daljincev :mrgreen:
Ocena:
159
Zanimivo....čungalunga tablico sem pred leti priključil na Tv in zadeva je delala....PenTroll...ne trolaj, če nimaš pojma, o čem je govora..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ocena:
0
Ok, sem razumela.
Tablico s kablom na tv. Ampak brez kabla pa ne gre.....
Ocena:
159
Gre...tablica in TV morata imeti WIFI....
Objave: 4017
Ocena:
26
Cevko, ti ne ločiš osnov in to ti dela težave tako z razumevanjem tako s komunikacijo. Lahko pa seveda odgovoriš na zgoraj stipkano vprašanje.
Ocena:
159
Zanimivo....ful moraš biti izšolan, da povežeš micro hdmi in hdmi.... :mrgreen:
Ocena:
26
Sej pravim, bralna nepismenost je velik problem.
Đizs.
Ocena:
26
Če kdo uporablja Exodus je verjetno opazil da zadnje čase ni več to to...predlagam namestitev Covenanta.
[url]httpsunichr("58")//seo-michaelunichr("46")counichr("46")uk/how-to-install-the-covenant-kodi-krypton/[/url]
Po tej ali pa pred namestitvjo se seveda lahko odstani Exodus.