25.10.2012 ob 10:34
bohinc Napisal:Sicer sem mislil tisto o defrostih...,
Lp
Napisal si nekje, da ti je črpalka prepogosto brez potrebe šla v defrost. Kako veš kdaj se defrost izvaja? S tistim v meniju si ne znam pomagat.
bohinc Napisal:Sicer sem mislil tisto o defrostih...,
Lp
Citat:Samo na podlagi opazovanj TČ zunaj, sem jo kar nekajkrat "ujel" v različnih pogojih delovanja (temp. , vlaga) pa sem opažal, da večkrat(ob defrostu) ni srežasta zgolj niti spodnja 1/3 upar., še to zračno "prehodno".
Citat:Sicer, kot sem pričakoval po sassapo-jevem komentarju o defrostih, da nam zadevo malo bolj objasni, ker mu je glede na očitke znana, le tega...
Citat:Kakorkoli, ne kujem v zvezde te TČ, kar hočem prikazat je zgolj to, da je dosti enakovredna proti ...; ma tud slabosti ki jih je izpostavil madhatter (je pa zopet odvisno od zahtevnosti uporabnika).
Zato sem pa odprl ta thread. Citat: Tko da njemu tud sam ne znam točno pojasnit tistih slikc- z vprašanji kaj predstavljajo;sicer nekaj malga...pa rajš ne bi... Mislm pa da je najbolš da se obrneš na TT (tam pa menda vejo, pa jim mogoč še enrat predlagaj svoje zamisli, morda pa obrodi sadove, zarad mene lohk rečeš, da se strinja več uporabnikov njihovih TČ).
, pa če s etukaj napieš še kdo drug lahko prebere. Torej, če kdo ve - dobrodošel, da napiše. Citat: To je pa tisto kar je enkrat omenjal nekdo- da morš za uporabo TČ bit tehno-frik. Temu mnenju se ne pridružujem. Nas TČ greje enako dolgo (smo v tretji sezoni)- pa se nimam za tehno-frika. Če ti zadevo nekdo optimalno naštima pol nimaš kej "prčkat" mislim da je poudaril tud telmos; če pa že misliš, da bi blo dobr, pa nis siguren v svoje početje..., pol se npr. sam obrnem na tistga ki je delal.... (sicer smo si različni...).
madhatter Napisal:A zna kdo raztolmačit tele zadeve iz osnovnega prikaza regulacije (pripete slike):
bostjanl Napisal:Pozdravljeni!
Preveril sem tudi možnost in ceno nadgradnje programske opreme na že obstoječih TČ katera znaša 35€+strošek prevoza za katero se še nisem odločil.
lp Boštjan
sassapo Napisal:pri zrak voda je v odtaljevanju, že kar precejšnja znanost. Ravno iz tega naslova je TT v podrejenem položaju ker so šli v razvoj lastnega krmilja, ki se pač ne more primerjat z renomiranimi znamkami.
Kot sem že nekje omenil, se gorenje s tem ni obremenjeval in enostvno vgrajuje krmilje, ki je v samem svetovnem vrhu... Siemens albatros.
Včasih je izumljanje tople vode pač nesmiselno :wink:
V glavnem rabim nadzor nad dogajanjem, vsaj še zdaj
Migaj Napisal:nastavitev odtajevanja gotovo ni uporabniška domena, poleg tega se pogoji neprestano spreminjajo.Saj nisem mislil sam posegat v to. Ampak če se pa bi sprožilo odtaljevanje v dneh ko recimo temperatura giba med 6 in 15 (kr ene številke sem naštel na pamet) bi bilo pa sumljivo če bi videl da s eje kaj takega zgodilo. Zdaj - lahko zaupam da pač stvar deluje OK in se z ničemer ne obrmenjujem ampak kaj ko ma človek rad kontrolo nad delovanjem svoje igrače.