Objave: 31
Teme: 3
Ocena:
0
Čeprav ima d.o.o. kaj je v bistvu omejena odgovorsnost. On je edini zaposleni v svoji firmi v kateri je tudi direktor in je osebno odgovoren za to goljufijo.
Objave: 6427
Teme: 22
Ocena:
0
Omejena odgovornost pomeni, da družba odgovarja samo s svojim kapitalom.
Teoretično lahko svojo družbo likvidira ali pošlje v stečaj in ne boš dobil ničesar.
Lahko mi napišeš ime družbe v zasebno sporočilo pa ti skomentiram kaj je razvidno iz njegovih bilanc.
Vsekakor pa menim, da če ti uspe izvensodno dobiti denar nazaj, je to še najboljša rešitev, ker sodni postopki lahko tudi zelo dolgo potekajo.
Po mojem je to tvoj največji interes, ker ne boš imel nič od tega, če gre on v zapor za par let, tebi pa ostane stanovanje v tem stanju.
Ocena:
0
Se je strinjal za izvensodno poravnavo, dokazi ki ga bremenijo za goljufijo so očitno močni. Dogovor je da se bo analiziralo kaj je dejansko narejeno tako kot mora biti, za vse ostalo bo vrnil denar in jaz bom angažiral drugega izvajalca. Bomo videli kako se bo to končalo. Sporočim. Samo eno vprašanje, obstajajo dvomi da sploh niti vse stare omete ni odstranil do opeke kot je napisal. Kako se lahko preveri ali je pustil del starih ometov, in samo povezal z novimi ometi. Vse skupaj pred kitanjem je prelepil z mrežo(na enem delu je razvidno) katera se baje uporablja za saniranje fasade. Konkretno vprašanje, ali se lahko preveri ali vidi na eni steni če so različni ometi...stari in novi....oz če je ostal del starih ometov(predvidevam da okoli pol stanovanja-spet mi je delavec ki je delal za njega povedal to informacijo ta teden). Iskrena hvala vsem ki mi pomagate.
Objave: 7496
Teme: 227
Ocena:
0
pilot Napisal:Samo eno vprašanje, obstajajo dvomi da sploh niti vse stare omete ni odstranil do opeke kot je napisal. Kako se lahko preveri ali je pustil del starih ometov, in samo povezal z novimi ometi. Vse skupaj pred kitanjem je prelepil z mrežo(na enem delu je razvidno) katera se baje uporablja za saniranje fasade.
Če bi odstranil do opeke ni nobene potrebe po mrežici...
211 konjev sreče v ovinkih...
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53superchargedunichr("46")jpg[/img]
JOHN COOPER WORKS evolucija
Objave: 8403
Teme: 30
Ocena:
1
Se je strinjal za izvensodno poravnavo, dokazi ki ga bremenijo za goljufijo so očitno močni.
Bravo. Dokazal in dosegel si svoje.
Tukaj se ustavi.
Vrne naj ti denar - v celoti.
Do tedaj imej v igri kazensko prijavo.
Ko ti vrne peneze ............ pozabi na svoj "ego" in na eno "barabo goljufivo" - nekaj si se naučil - ne de ......................... angažiraj kvalitetetnega izvajalca, plačaj nadzor, in ................. v miru živi dalje.
Kaj pa oni ............. boš rekel ................ NIČ.
Njega bo itak ................ povozilo!
Ocena:
0
Ja res je, Papež...najlepša hvala tudi tebi za konstruktivne nasvete. Zdaj se bo ugotovilo dejansko stanje, kaj je narejeno tako kot mora biti....za ostale stvari denar nazaj. Tako kot si ti povedal, če bo spet začel mutiti kazenska je še vedno v igri. Glede starih in novih ometov za kaj nisem še prepričan moram ugotoviti dejansko stanje tudi, jaz tudi mislim da mrežica ne sodi zraven če je nanovo ometano v notranjih prostorih. Je ta dokaz dovolj močen? Bom poslal sliko, kako to izgleda(mrežica) v eni luknji ki ni še zafilana do konca. Na par mest je stena tudi počila. Kako naj dokažem oz. analiziram če je res ali ni, da je dal ven samo del ometov, pustil stare in vse skupaj povezal. Se to da ugotoviti s kakšno domačo metodo ali rabim spet strokovnjake za to?
Ocena:
0
To tako izgleda. Ali je ta mreža potrebna pri kitanju če gre za nanovo ometane stene v celoti? Njegov delavec mi je spet povedal da je tu tudi goljufal...pustil stare omete, odstranil je samo del teh ometov če je bila sila...in nanovo poflikal. Predvidevam da zato stene že pokajo. Je ta mreža potrebna ali ne če je vse tako kot mora biti?
Ocena:
0
Daj ti tistemu delavcu stisni kaj v roko. Saj ti je vse povedal!
Mrežica nima kaj iskat ne pri kitanju, ne pri ometih.
Pokanje pa ni dokaz ničesar (lasaste razpokice), se dogaja...
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53superchargedunichr("46")jpg[/img]
Ocena:
0
Ja, Nebomgabiksal bom. Še on ni prenašal več onega goljufa in to kaj je moral početi pa je šol od njega. Takšnega manipulatorja pa res po mojem niste srečali....ko se pogovarja...vse obljublja, sam sebe hvali da je najbolj pošten izvajalec, največji strokovnjak je tudi baje.....
Zdaj berem še enkrat on njegov kao elaborat, v elaboratu tud omenja neko mrežico....
Odstarani se vse omete, ker so ti dotrajani ali poškodovani ( vlaga ).
OMETI :
- na objektu se izvede sanirni omet do višine stropa ki se zaključi z zaribanim zaključnim slojem pripravljenim za nadaljno pleskarsko obdelavo
- omet se izvede na vseh površinah kot je v ponudbi, izvede se tudi nove nosilne preklade vrat v utility prostoru
KITANJE IN BELJENJE:
- izvede se zaključni sloj vseh velbanih površin z mreženjem in konstrukcijskim lepilom- izvede se kitanje vseh površin v objektu z brušenjem
- izvede se beljenje ( 2x belo ) po želji naročnika tudi zaključno beljenje
Kaj pomeni to da je izvedel zaključni sloj vseh velbanih površin z mreženjem in konstrukcijskim lepilom(neka mrežica je pod kitom koliko se vidi iz slike). Predvidevam da tu spet gre za neko frazeologijo s namenom prikazati celo stvar na lažni način, ampak me čisto iz radovednosti zanima ta stavek:
- Izvede se zaključni sloj vseh velbanih površin z mreženjem in konstrukcijskim lepilom
Ocena:
0
Je že priznal da je dal navadne omete a ne sanirne. Ko sem mu zagrozil z analizo je priznal da je dal neke podaljšane apneno-cementne omete(sicer je mislil da so sanirni ampak je pol ugoovil da žal niso...smešno a ne). Sanirnih ometov seveda ni gor. Zdaj je vprašanje če je te nove omete ometal vseposod, dobil sem informacijo da ni to ni naredil...da je samo povezal stare in nove omete(z novim je zamenjal uničene stare omete).
Objave: 546
Teme: 10
Ocena:
2
Prizna naj pisno, ali pred pričami, nujno !!!
Objave: 6427
Teme: 22
Ocena:
0
Pilot: pazi, da se ne boš predolgo pregovarjal.
Čimprej naj ti vrne denar!
Konec koncev boš imel dodatne stroške s sanacijo tega stanja.
Ocena:
0
Je že priznal pred pričami tudi. Ne mislim se dugo pogovarjati seveda. Mi lahko nekdo prosim odgovori še na vprašanje o mrežici če lahko oz. ali se lahko preveri na kakšen enostaven način, ali je ta mrežica že dovolj dober argument da niso vsi stari ometi sploh odstranjeni...
Ocena:
0
Argument je, ni pa dokaz. Sicer, če stari omet drži naj ne bi bilo panike...
Objave: 12051
Teme: 16
Ocena:
27
določeni ometi so delani z mrežico. Oz. bolje rečeno, določeni izvajalci ometov vedno in povsod dodajo mrežico v omet. Tako da...
Upoštevaj nasvet papeža. Ponovno :lol:
Ves denar nazaj. To da mu boš zdaj moral dokazovati kaj je narejeno in kaj ne, kje je prav in kje ne...
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"