PodSvojoStreho.net Splošno Mnenja in predlogi Svetovalci

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Citat:In glede "teženja" in izživljanja nad "črnčki"
Obstoja.

Se javno spovedujem, da sem grešnik:
- Tudi trikrat postavim isto vprašanje ter težim "črnčku", dokler ne dobim podatka za dober nasvet.
- Včasih težim nekomu, ki se vnaprej zahvali za nasvet. Ne malokdaj zanj ne prosi. Nemalokdaj opiše svojo situacijo, pozabi pa postaviti vprašanje, .... Pa težim z zastarelo vzgojo, da je treba za nasvet prositi, ko ga dobi pa se zahvaliti.
- Se mi dogaja, ko prečitam "nestrokoven" nasvet, da povem svoje mnenje, katero na kratko podkrepim. Potem pa moja pregrešnost, da dajalca "falš" nasveta pozovem, naj dokaže svojo trditev.
- Včasih namensko ne sodelujm z nasvetom, ker sem si slučajno zapomnil, da se avtor ob prešnjih nasvetih ni znal zahvaliti.

Kakšno pokoro mi boste naložili za moje grehe?
Nimam časa - sem v penziji!
Tri pive in eno svnjsko ribico :wink:
Več glav, več ve ...
Žerjavar Napisal:
Citat:In glede "teženja" in izživljanja nad "črnčki"
Obstoja.

Se javno spovedujem, da sem grešnik:
- Tudi trikrat postavim isto vprašanje ter težim "črnčku", dokler ne dobim podatka za dober nasvet.
- Včasih težim nekomu, ki se vnaprej zahvali za nasvet. Ne malokdaj zanj ne prosi. Nemalokdaj opiše svojo situacijo, pozabi pa postaviti vprašanje, .... Pa težim z zastarelo vzgojo, da je treba za nasvet prositi, ko ga dobi pa se zahvaliti.
- Se mi dogaja, ko prečitam "nestrokoven" nasvet, da povem svoje mnenje, katero na kratko podkrepim. Potem pa moja pregrešnost, da dajalca "falš" nasveta pozovem, naj dokaže svojo trditev.
- Včasih namensko ne sodelujm z nasvetom, ker sem si slučajno zapomnil, da se avtor ob prešnjih nasvetih ni znal zahvaliti.

pri našem pravnem sistemu po prišla policija po tebe :twisted: :twisted: :lol: :lol:
[url=httpunichr("58")//zenlesunichr("46")net/]les je lep[/url]
... Vaja dela mojstra - Mojstri pa vajo ...
Anja Napisal:Tri pive in eno svnjsko ribico :wink:
Komu v korist?
Ali naj prinesem kar na "Tehnični pregled"?
Nimam časa - sem v penziji!
Mišljeno je bilo v smislu, da moraš za pokoro zmazat 3 pive in eno svnjsko ribico :wink:
Več glav, več ve ...
Žerjavar Napisal:
Anja Napisal:Tri pive in eno svnjsko ribico :wink:
Komu v korist?
Ali naj prinesem kar na "Tehnični pregled"?

:lol: :lol: :lol:
Ne mašat teme!

Eno je "služba" - svetovalcev, drugo pa interno izobraževanje in izvedba TP.

Drgač pa - če že hočeš pokoro; dva Očenaša in tri Zdravemarije ............... bo dovolj. :wink:
Žerjavar Napisal:Se javno spovedujem, da sem grešnik:

Kdor se spove, mu je vsaj pol oproščeno. Big Grin

Glede "ta plavih" pa točno tako, kot je papež kakšen vpis nazaj lepo napisal. Prostovoljni/brezplačni/dobronamerni consulting. To je to za ta dnar.
:lol: :lol: Taav .............. dobra tale :lol: :lol:

Citat:To je to za ta dnar.

Lahko pa čisto neskromno pripomnim, da se " za ta dnar" na PSS-ju velikokrat dobi VEČ in bolje, kot pa za "dober dnar" pri vele-strokovnjakih! :mrgreen:
1 2 3 4 5
Iskanje po temi