Objave: 13
Teme: 0
Ocena:
0
GT81 Mene pa zanima kolk si dal za gu10 3X1W 220V LED žarnice in pa ali ti malo svetijo ˝brlijo˝ tudi ko jih ugasneš. Hvala za odgovor.
Objave: 537
Teme: 59
Ocena:
0
Za tiste, ki imate dovolj prostora pod knaufom imajo v eni novi trgovini s svetili vgradne luči z navadnim E27 navojem, kot tudi z varčnimi sijalkami. Nahajajo se v TUŠ centru na Bratislavski9 v Ljubljani, v bivšem Bauhausu, pa še parking je dovolj velik, če si že v BTCju skočiš še do njih.
Objave: 47
Teme: 3
Ocena:
0
GT81, kje si pa kupil te LED žarnice??
Objave: 188
Teme: 52
Ocena:
0
oj
Jaz pa iščem vgradne štirikotne za na strop, pa nikjer ne najdem razen v eni trgovini, a ta stane 100 eur, mogoče kdo ve kje bi lahko dobila te lučke, morajo pa imeti tudi notranjost štirikotno.
lp
Objave: 77
Teme: 7
Ocena:
0
[url=httpunichr("58")//wwwunichr("46")podsvojostrehounichr("46")net/forum/viewtopicunichr("46")php?p=201356#p201356]Takole[/url] sem jaz zadevo rešil za 20€ (z žarnico vred) in par urc dela, ki mi je bilo seveda v veselje :wink:
Objave: 41
Teme: 8
Ocena:
0
Pozdravljeni.
Da ne odpiram nove teme bom kar tukaj vprašal.
Ali ima kdo izkušnje ali pa ve za zatemnilno stikalo za LED sijalke.
Imam nareč vgradne lučke in ko sem zamenjal navadne žarnice z LED le te kar svetijo čeprav zatemnilno stikalo ni prižgano.
Ali se da dobiti takšno zatemnilno stikalo. To stikalo je namreč na navadnih žarnicah lepo delalo, se pa te kar segrevajo zato sem se odločil za LED.
Hvala za odgovore.
Objave: 1073
Teme: 8
Ocena:
1
dobijo se, ampak so kar dragi tej dimmerji... povprašaj na Marchiol-u ipd. obstoječi dimmerji pa ti ne bodo prišli v poštev za LEDice, ker le-ti "režejo" signal, pri LED pa nižaš/višaš tok skozi LED...
LP, Erik
Spoštujte uporabnike portala | Opišite svoj problem čim bolj natančno - vključno z naslovom | Preden postavite vprašanje uporabite ISKALNIK | Pišite v slovenščini; KRIČANJE ni dovoljeno | Komercialno oglaševanje ni dovoljeno
Objave: 17
Teme: 0
Ocena:
0
Tale tema je bila že kar nekajkrat obujena, pa naj bo še enkrat!
Sem pregledovala forum, pa nisem zasledila podobne zadeve. Zamislila sem si, da bi v jedlinici in dnevni sobi imela v stropu po 4 vgradne lučke, ki so razporejene v karo. Na sredini pa bo glavna luč. (enak vzorec tako v kuhinji kot v jedilnici). Te štiri lučke bi bile samo v dekorativne namene, prižigale bi se vse štiri naenkrat, možno bi jih bilo "dimati". Na steni je že vgrajen legrandov dimmer in navadna žarnica odlično deluje.
Problem je sedaj, ko bi rada nabavila lučke, kot sem si jih zamislila.
Vgradne lučke sem želela imeti kar v stropu (brez spuščenga stropa oz. knaufa). Ampak žal se nisem prej dobro pozanimala in smo v "plato" namestili navadne oranžne doze fi60.
Seveda šele sedaj vem, da imajo lučke, ki si jih jaz želim največkrat svoje doze (ki so večje od teh oranžnih) in sedaj imam težave pri iskanju odgovarjajočih luči.
Ledice bi tako potrebovale transformatorje. Problem je tudi, ker verjetno ta dimmer kot je sedaj, ni pravi za ledice.
Ponudili so mi halogenske sijalke/lučke. pa to menda ni ravno varčno.
Kakšne so sploh možnosti za vgradne lučke direktno v plato.
Upam, da bodo kakšne ideje. Če pa je kaj nejasnega, pa obrazložim. Nisem doma v tem poslu.
Hvala.
Objave: 222
Teme: 47
Ocena:
0
Enak problem, iskali nekaj, da paše v 60mm dozo (da ne bi bila std. plafonjera) ...
Pri DIMCO smo nabavili "Svetilka vgradna" 1x50W GU10 10105GL/AL 19,98 €, namesto 12V daš noter 230V halogensko žarnico, lahko pa bi bila tudi LED.
[url]httpunichr("58")//wwwunichr("46")dimcounichr("46")eu/downloadunichr("46")php?file=1TECHNICAL_lowunichr("46")pdf[/url], stran 20
LP! :wink:
Objave: 1601
Teme: 160
Ocena:
0
Sem bil v "Intar lajting" po domače povedano..
Lepe lučke ..lepi designi samo norrrrroooo drage ..sej niso diht ..za eno luč nad mizo ..par deska pa neonka ..belo steklo..pa hočejo 700€ ..haloooo
En gradbinc 2 mesca dela za to..faaakkk
mislim da morjo met hude marže da jim tjko laufa ..
Majo notri sedežno od bivšega salona s pohištom Abitare ..tam je bila 15000€ ..baje nabavna cena pa 2300€ ..itak lj snobi so plačali ...
ej folk....teh cajtov je počas konc..
Abitare propadu...kakopak..
No nazaj k temi ..
Iščem salon-trgovino ki ma lepe designe luči za zmerno ceno!
Vgradne..viseče..stenske..stropne ..vse potrebujem..!
Objave: 17
Teme: 1
Ocena:
0
Nama so se ob pregledu ponudbe še najbolj dopadle luči (in cene) [url=httpunichr("58")//wwwunichr("46")prelogunichr("46")si/]tukaj[/url].