PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Glasno delovanje toplotne črpalke

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
V treh stavkih si zmetala skupaj proizvajalce,prodajalce in in lastnike?
Tudi tebi bi bila predlagana 11kw EStia-Tošhiba? Maš srečo kaj češ!
kody Napisal:Telmos...jaz bi manj visel tu in pljuval vse okoli in več delal...
ker ti po Goriškem vsi drugi instalirajo tvoj Daikin in to tebi pred nosom...
in to taki ljudje, ki zelo širijo glas ...
Ti nimaš pojma: to so njegovi podizvajalci :lol:
Zanimivo. Sedaj jih pa že skrbi, da jaz ne bi imel dela Confusedhock: Se mi zdi, da sem še vedno v špici slo monterjev kar se števila instaliranih enot na teden, mesec ali pa leto tiče. Pa sploh ne vem, kaj jih to toliko moti, saj se le maltramo. Kody pa me bo prav kmalu lahko videl, saj bom skoraj njegovemu sosedu instaliral 6 kW Daikina.
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.telmos.si">www.telmos.si</a><!-- w --> - enostavne rešitve so vedno najboljše!
Citat:Se mi zdi, da sem še vedno v špici slo monterjev kar se števila instaliranih enot na teden, mesec ali pa leto tiče.
ti, a potem jaz zato ze celo vecnost cakam na tvojo ponudbo? :?
Sasapota imaš pred vrati in cel kup drugih.Kaj čakaš? Confusedhock:

Ma ste neverjetni,res. Confusedhock:
ne praskaj se, kjer te ne srbi...
ne boš ostal na eloblocku? Koliko si pa porabil prejšnjo zimo, da se ti splača investirati v TČ (katero?)?

@sivka
verjetno ne spremljaš sorodne teme, pa bom zato tu prosila. Bi mi lahko povedala, koliko te je prišla tvoja daikinca (samo TČ). Kurilnica vem, da 4,5k€, si v eni drugi temi napisala, ampak ali imaš samo postavko TČ. Pa katero verzijo imaš (z/brez bojlerja, z/brez hlajenja)? Je cena za kurilnico z odbito subvencijo? Koliko je bila - 1,5k€?
ostajam na eloblocku, prejsnjo zimo je slo ca.5000kWh (~500€) za ogrevanje.
letos imam en hibrid v igri - porocam po koncu kurilne sezone Smile
Pismo Telmos...v Mirnu je vec Kronotermov...a ni to malo sok za tako vasico na S.Primorskem...
Dvomim da bi kateremu izmed mojih sosedov tlacil 6kW Daikina kam...ker dvomim da je to dovolj za hise od mojih sosedov, ki nobena nima izolacije (5cm ne stejem pod to)...
Telmos hocem nekaj drugega povedat...arogantno obnasanje do bratranca od zene na sejmu v lj, pljuvanje po konkurence...tudi to odganja kupce...njega je...
Ce ne znas cenit dela od konkurence, tudi svojega nisi vreden...
To je zal problem v Sloveniji...polno dobrih firmic z katastrofo marketingom in odnosom do strank
Arogantno obnašanje na sejmu? Confusedhock: Tega pa pri meni ne moreš doživeti, ker kar se trgovine tiče pa kar dosti vem in obvladam. Sem profesionalno deformiran s tem. To vedo vsi, ki me poznajo. Razlika med trgovci in menoj je le v tem, da sem tudi tehnično dobro podkovan.
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.telmos.si">www.telmos.si</a><!-- w --> - enostavne rešitve so vedno najboljše!
Samo res.
Si predstavljate da bi Steve Jobs imel lep prijazen odnos do zaposlenih. Le kakšne višave bi lahko dosegel. Zdaj pa je bil pač navadni zaposlen na srednji firmi.
Kaj mu je pomagala genialnost?

Zdaj pa zares.
100x rajši vzamem od človeka, ki obvlada tehniko kot od prodajalca ki mi leze v rit in vse obljubi.

Dejstvo je da Telmos in Sassapo obvladata to kar delata, ker pri vseh teh kvazi mojstrih na forumu še nisem zasledil da bi koga zajebala. To je po moje vse kar velja.
Citat:Si predstavljate da bi Steve Jobs imel lep prijazen odnos do zaposlenih. Le kakšne višave bi lahko dosegel. Zdaj pa je bil pač navadni zaposlen na srednji firmi.
Kaj mu je pomagala genialnost?

tole je dvorezni mec...
druga primerjava: ferdinand piech. on je znal v sejno sobo zbobnat par odgovornih inzenirjev in jim reci - do takrat mi naredite to in to, sicer letite.
veliko potencialno nemogocih stvari mu je na tak nacin uspelo realizirati, kot kaze, pa vse ne.
Kody: kolikor sem sam osebno spoznal Telmosa, ti lahko recem samo: prijazen, ustrezljiv, potrpezljiv in tehnicno zelo podkovan. Je bil pri meni na ogledu, ravno tako sva bila se nekajkrat na vezi, nikoli ni skrival resitev oz. znanja. Tudi preko ZS tukaj sem vedno dobil korektne odgovore, tko da bolj verjamem, da se je tvoj bratranec od zene zmotil. Edino ce je Ludvik v tem casu postal star, zadrt samec Wink
<font color="#1EC0E1">Pusti čenče,</font> <b><font color="A41E0C"><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">preveri sam! </a></font></b><br/><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">FWS HP Live</a>
miran06: Vi ste menjali OČ z WILO Yonos 25/1-6-130 (ROW)? Zanimivo, sam imam WILO Yonos 25/7.5 pa me vseeno moti njeno delovanje. Je tudi pri vas še vedno po ceveh prisotno vsaj malo nekega tuljenja ali res ne slišite ničesar več? Pri nas se tuljenje sliši kar precej, sploh pa v zgornji etaži jo slišim kjerkoli se postavim v etaži (edino ven na streho se še nisem postavil Smile).
luciby: Iz lastnih izkušenj vem, kako zoprno je neprestano poslušanje piskanja po ceveh ter iskanje napak v sistemu. Sam sem zaradi tega dobil kar nekaj sivih las. Pri nas je po menjavi obtočne črpalke stanje precej boljše, se pa ponoči, ko je mir v hiši, še vedno sliši rahel zvok (najbolj v hodniku, ki je nad kurilnico in v steni katerega so nameščene cevi do razdelilne omarice ter razdelilna omarica). Sem pa tudi zaprl vejo talnega v spalnici, zato me ta rahel hrup ponoči ne moti več. Spomladi še vgradimo gumijaste kompenzatorje ter prevežemo bojler. Me pa skrbi kako bo črpalka funkcionirala, ko bo prava zima.
1 2 3 4 5
Iskanje po temi