PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Novi Vitocal 300-a (2014)

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sam bi verjetno podobno reagiral, zato vendarle malce bolj pazim, kljub pravokacijam, za katere si mi bil lep vzgled..., no je vsaj novi vitocal lep :mrgreen:
Lp
vse TČ so zmaga napram ogrevanju s kurilnim oljem, razlike v prihranku glede na tip in firmo TČ so ob upoštevanju investicije verjetno bolj ali manj majhne. Če imaš pod seboj toplo vodo je lahko boljša izbira voda/voda, sicer pa lahko tudi zrak/voda.
Da pa bi dal za sistem ogrevanja na ključ 15 do 20k€ -pa mi ne pride na pamet.
Citat:razlike v prihranku glede na tip in firmo TČ so ob upoštevanju investicije verjetno bolj ali manj majhne.

Se najdeš in takih zapisov je poln forum...? Zapisu ne kimam ! Mogoče tudi Ti sam ne?
Ali če rad primerjaš z rena... :mrgreen:
Marsikak uporabnik Dacie , si reče zakaj bi preplačal reno, če se z isto-podobnim srcem vozim ob manjši investiciji ceneje..ipd. zadev...
Ni to že preveč za mentalno zaostale..., kar mi ji bil očitek, nekje v temah filozofije...
Torej komur se vitocal dopade in mu invest. ni problem (meni se, je pa izven dosega), bo dal tudi denar zanj...Saj se menda vgradi tudi kak Elco, ki je izven tu opisanih normativov :wink:
Lp
Mimogrede. A ni Dacia = 100% Renault?
Mimogrede , sem zaostal, ali o tem govori tudi cena , kar se rado izpostavlja?
Lp
Masikateri luzer si z znamko avta predvsem dviguje svoj ego.
Bohinc, morda naredi vtis tudi pri tebi?

Če bi imel picerio, bi dostavljaču pic nabavil BMW-ja ali Dacio?
Dacio, zakaj že? -ker je cena prevoženega km z BMW višja !
ali pa bi ti Bohinc pico raje preplačal, ker je bila dostavljena z BMW?
Upal sem razumevanje, kar spet očitaš...
Citat:Marsikak uporabnik Dacie , si reče zakaj bi preplačal reno
Gdor zmore ali mu je to bitno ( je prepričan v kavliteto), pač investira...
Lp
Dacia ni Renault, tako kot VW ni Audi in Škoda ni Volkzwagen, ja pa vseeno dober avto -veliko boljši, opremlenejši, varnejši in lepši od starih golfov. Ni pa golf, čeprav ima daljšo garancijo.
[url]httpunichr("58")//s1unichr("46")cdnunichr("46")autoevolutionunichr("46")com/images/news/dacia-logan-coupe-rendering-yes-please-74441_1unichr("46")jpg[/url]
:lol: kot nekatere TČ :roll: , evo podpišem kapitulacijo - za danes, lahko noč
Migaj Napisal:vse TČ so zmaga napram ogrevanju s kurilnim oljem, razlike v prihranku glede na tip in firmo TČ so ob upoštevanju investicije verjetno bolj ali manj majhne. Če imaš pod seboj toplo vodo je lahko boljša izbira voda/voda, sicer pa lahko tudi zrak/voda.
ODLIČNO POVEDANO :!:
rekli bi, pametnemu dovolj..
S tem postom bi morala biti debata zaključena "na veke vekomaj" - amen :!:
sašo65 kar pozabi.Vsako leto pride nova sezona šova!
Z novimi presenečenji. Vse pa se zdi, da prevladuje inverterska stran. Kar pa sem že 7 let nazaj povedal, pa so me popljuvali kot kriminalca.
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.telmos.si">www.telmos.si</a><!-- w --> - enostavne rešitve so vedno najboljše!
[url=httpunichr("58")//wwwunichr("46")youtubeunichr("46")com/watch?v=4ADh8Fs3YdU]show must go on[/url]
Mar res sašo, ter ostali odvetniki ?
Citat:razlike v prihranku glede na tip in firmo TČ so ob upoštevanju investicije verjetno bolj ali manj majhne.
Ni tole zapisano malce dvoumno...
Ali bi zapisal : ne glede na ceno investicije , so razlike v prihranku- ceni ogrevanja bolj ali manj majhne, ne glede na tip in firmo TČ.
Ali prebereš kot piše..., na to sem opozoril njega..., ter še odvetniki delajo...
Torej po neumnosti kupuje npr. renoja, saj je dacia isto sranje...Ali z nabavno vrednostjo renoja kaj prihrani ?
Lp
Ej Bohinc,ampak ti pa res pod vsakim listom vidiš zaroto.Stopi korak nazaj.Boš ravno tako preživel.
1 2 3 4 5
Iskanje po temi