12.3.2014 ob 08:33
KARMEN1 Napisal:Nekaterih komentarjev nisem niti prebrala, ker tega niso vredni.
Torej si jih.......hock: ...... ker drugače ne bi vedela, da niso vredni branja .......... :mrgreen:
Zakaj nekateri tukaj ne greste skupaj za en šank, si tam naročite en stelex v toplem mleku in tam razpredate take bolane fore? Saj se boste zabavali, forum pa ne bo imel toliko smeti!
Če častiš ....... zakaj pa ne?
Če nimate kaj pametega za svetovat, se nehajte paliti tukaj med sabo, kjer vas nihče osebno ne pozna.
Velja za vse teme!
In kaj je po tvojem "pametno" v takem primeru? Pa da slišim tvoje nasvete .... ampak če ne razumeš kako da muce kakajo na travo, ko pa sicer jamice kopljejo ....... pa saj niti ni važno, DEJSTVO je, da serjejo!
Napačna percepcija in mnanje! Žal. Nekateri tule gor SE TUDI OSEBNO poznamo, ker smo našli skupne interese tudi izven PSS, dobimo se vsaj 1x letno na kakem pikniku, pa še poleg tega sem pa tja kdaj pri reševanju kakega PSS problema. Tako lahko vem/vemo, kdo je kdo in zakaj so njegove izjave kredibilne.
Tici, ki pa je očitno bolj miroljubne sorte, svetujem, da nekje v kotu vrta naredi nekakšno mačje stranišče, z malo bolj mehke zemljice, da bodo muce mazale le tam. Seveda, če druge humane rešitve res ni.
A zato, ker ma sosed mačke, ki serjejo po mojem, bom ali moram imeti še dodatne stroške?
Imam tri pse, vendar jim pod nobenim pogojem ne bi dovolila, da preganjajo vse vaške mačke, ki mi hodijo lulat okoli hiše. Res pa je, da ne kakajo.
No, vidiš, saj gre - samo prave paralele je treba potegniti. Predvidevam, da kot vzorna lastnica in gospodarica kar treh kužkov, njihove kakce vestno pobiraš v vrečke, ki jin nosiš v žepu, ko greš na sprehod. Zakaj - po tej logiki - ker TI pospraviš kakec za SVOJIM psom, bi nekdo DRUG .........hock: MORAL pospravljati kakce za TUJIMI mačkami?

hock: ...... ker drugače ne bi vedela, da niso vredni branja .......... :mrgreen:
Drugače bom iskala rešitve naprej.
Se ti moram še enkrat lepo lepo zahvalit za vso pomoč in nasvete v lanskem letu glede selitve in Tč.