Takole, smo dali sestanek z inspektorico skozi ..

Skratka, prijavil me je anonimni (bliznji sosed), ravno zaradi skupne stene lope z drugim sosedom, to pa zato ker si malo ne predstavlja oz. po svoje razlaga tocko nic (+/- 0.00). Inspektorica sicer ni smela direktno reci, kdo je prijavil, vendar zanikala ni. No saj ni pomembno, pomembno je, da se sosed in soseda sedaj zaradi prijave ze kaksen mesec vec ali manj skrivata, kar me najbolj boli, saj sem v naselju nov in grem vsakokrat s cmokom v grlu na krasno novo hiso, v katero sva z zeno ze ogromno vlozila. Vedno imam cuden obcutek, kot da sem cisto nezazeljen. Upam, da bo kmalu minilo in da se vse uredi. Zadeve bodo narejene licno in lepo, motilo ne bo nikogar, kaj pa je naredil s tem ko je prijavil, pa sam najbolje ve - sranje. Skratka, inspektorica je pregledala nacrte zakolicbe in PGD, ter soglasja od odmikov. Bila je zelo prijazna, to je treba poudariti. Hkrati je "legalizirala" se podkletitev lope v shrambo za sekundarno gorivo za gretje, za kar ne potrebujes dodatnega dovoljenja.

Poslati smo morali se podatke o izvajalcu in zavarovanju, to je pa to. Vse urejeno, k sreci.
Hvala za nasvete in tolazbe, res ni fino dobiti inspekcije, je pa res, da niso noben baubau, najraje vidijo, ce imajo kaj za napisat in utemeljit in zakljuciti primer.