Objave: 347
Teme: 37
Ocena:
0
Nekateri sprašujete, zakaj se še sploh dela preboj strehe.
Preboji niso namenjeni samo odduhu kanalizacije- ti se
dejansko lahko izvedejo z omenjenimi ventili.
Preboji so predvsem potrebni za razne zračnike, kot npr.
zračnik iz kopalnice in predvsem za izpust kuhinjske nape.
Teh res ne moremo zaključiti pod streho.
Drugi teden pride vodovodar, pa bom malo njega povprašal
kakšne izkušnje ima.
churimuri ma vas rad
Objave: 4477
Teme: 98
Ocena:
4
To pa ja, to je jasno. A tega in onega iz vc-ja pač ne moreš združit. Zatorej je še vedno + na strani ventila, ker npr. namesto 4 zračnikov rabiš samo še dva (namesto wc + zračnik wc in napa + zračnik kuhinja rabiš samo še zračnik wc + napa).
LP,
Samojed
Objave: 1521
Teme: 81
Ocena:
0
Od nape in wc ja sem mislil kar skozi steno napeljat. Mislite, da bo potem kak problem (recimo, da bi se na fasadi poznalo (saj mapa ima tako filter))?
Objave: 1433
Teme: 28
Ocena:
0
A obstaja za zračnik nekakšna protipovratna loputa? Tako da če imaš napo in wc vezano na isti vod, pri delovanju enega ali drugega ne prihaja do prehoda odpadnega zraka v napačno vejo.
Objave: 347
Teme: 37
Ocena:
0
Ok sedaj je kar je. Na strehi imam 3 zračne strešnike (ali kako se jim že reče). :oops: 3 komadi creaton, seveda svinjsko dragi, ampak ker sem jih že kupil so jih mojstri sedaj še zmontirali.
1. odvod kuhinjske nape
2. odduh kanalizacije.
3. prezračevanje 2 kopalnic (vsaka ima svojo cev, nad knaufom pa se združita v eno cev)
Mislim, da bo stvar kar v redu.
churimuri ma vas rad
Objave: 668
Teme: 74
Ocena:
0
Včeraj sem v OBI-ju kupil odduh kanalizacije. Ko bo montiran, javim kakšni so učinki.
lp pavel
Objave: 271
Teme: 18
Ocena:
0
D..k moraš spustiti direktno v sifon školjke in ti istočasno ko špricne navzgor še opre r.t
Objave: 934
Teme: 10
Ocena:
0
Če je trdi, bo to lnekako držalo, spiranju riti pa je tedaj odveč.
Če pa je mezga ali "bljaff" pa ne čofne ravno najbolje, pa če že čofne ti rit spere z d..kom. Moj fecus in dišave z njega mi nista bila nikoli problematičena, za "tvojega" pa si upam reči, da mi zanesljivo ne bi del najbolje.
Ker jaz ne živim sam, sem to uredil tako, da se Vsi dobro počutimo. Rit pa si brišemo s papirjem. Nimamo prezračevanja WCja ampak školjko.
Objave: 604
Teme: 66
Ocena:
0
Ce se naredi podtlak ko potegnes vodo za sabo na wcju,potem bi moral biti ta ventil samo loputa(odpiranje navznoter) ki pri dolocenem podtlaku odpre loputo za potreben zrak in ko tega podtlaka ni vec se ta zapre ker tako veleva mehanizem/fedr.
Tko mal po kmecko,ce je to to.
Objave: 1521
Teme: 81
Ocena:
0
Kje si kupil, kakega (premer) in za koliko - če ni skrivnost.
Objave: 668
Teme: 74
Ocena:
0
Kupil sem ga v OBIju v Kopru, za premer 50mm, plačal pa sem nekaj čez 12 EUR. Proizvaja neka nemška firma,prodajalec mi je zatrdil, da jih imajo v vseh OBIjih, slišal pa sem, da se dobijo tudi v Bauhausu. Imeli so tudi z večjim premerom, mislim da 110mm in 70 ali 80mm.
lp pavel