Objave: 369
Teme: 18
Ocena:
0
natančnost izdelave ponavadi ni problematična, bolj pomembna je natančnost montaže na terenu - tu so največja odstopanja
Objave: 473
Teme: 6
Ocena:
0
Mislila sem oboje. Izdelave in montaže.
Objave: 7104
Teme: 41
Ocena:
34
princes,
tu se strinjam z "radioaltivec"-om; se pa naredi tudi tu, da so napake v fabriki.
Sem pač imel možnost tudi to videt, a se je popravilo naterenu. :wink:
Lep pozdrav
Ocena:
0
Dober nadzorni. Imate kakšen predlog. Ali je dovolj da sam kontroliraš. Količine pri montaži mislim da ni potrebno preverjati. Mislim da je bistvo v izvajanju dogovorjenega. Ali imam prav?
Objave: 6427
Teme: 22
Ocena:
0
Odvisno od človeka, oziroma od delavcev.
Moja izkušnja je, da slabo plačan delavec pač manj zainteresiran in prizadeven.
In vedno znova odkrivam, kje vse so mi kaj zafušali ali pa se mi celo direktno zlagali in ni narejeno tako, kot smo bili dogovorjeni. Gre za takšne detajle, majhne laži, ki jih odkrivam, kadar kaj sam "odmontiram" in popravljam.
Pa sem jih vsak petek peljal na orenk kosilo, itd... in pijače nisem prešteval.
Seveda je to le moja izkušnja in še daleč ne pomeni, da so vsi takšni.
In tudi sam sem imel z nekaterimi zelo dobre izkušnje (najbolj s krovci).
Objave: 25
Teme: 2
Ocena:
0
Ja je pomembno kako in kak je hiša zmontirana. Sem se pogovarjal z ljudmi ki imajo montažne hiše in pravijo da se je vedno zakompliciralo glede kvalitete montaže pri podizvajalcih ki delajo za določeno firmo kot je npr. marles. In pol preko njih reševat reklamacije je bil problem. Tak da jaz bom kar dopust namenil nadzoru montaže in vseh ostalh del.
Objave: 195
Teme: 1
Ocena:
0
Nikoli ne moreš bit dovolj previden in pozoren. Je pa zoprno, ker se bolj malo ljudi spozna na ta "foh". In potem pridejo ven zgodbe o tem, kako so nadzorniki podkupljeni s strani izvajalcev in potem ti vsi skupaj v obraz lažejo o vsem živem in jasno - mastno služijo.
Tako da imava midva tudi še v planu najdit nekoga, ki jim bo dihal za ovratnik. Pa čimveč časa preživet na hiši in gledat kaj delajo.
Ocena:
0
Da si ne bo kdo delal utvare, da je dobro ,,skozi prišel,,. Štacuna je štacuna pa kakršna koli je......
Objave: 195
Teme: 1
Ocena:
0
Res je. Mislim da vsi vemo, da montažno hišo preplačaš še in še, ampak vseeno se za njih odločamo. Sicer pa mene ta trenutek in za prihodnost še vseeno zelo zanima NE gradnja, kar pa nekim starim zidarjem, ki so vso pamet tega sveta pojedli ne moraš dopovedat.