PodSvojoStreho.net Splošno Mnenja in predlogi neki tujci na forumu Pod svojo streho??

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spoštovani upravljalci foruma!

Pred nekaj minutami sem se zopet "priklopil" na ta forum, po tistem, ko je bil nedosegljiv. Vidim, da ste se potrudili in zadevo poštimali. Forum zdajle deluje ko pesem - hitro in zanesljivo.
Najlepša hvala za trud!
Lep pozdrav!
Beton je za pridne, les za pametne.
Pa povlecimo tole staro poglavje spet na plan.
Forum zadnje čase deluje (če temu lahko rečem deluje) obupno, nestabilno in nemogoče počasi. Pa naj bo ob 5.uri zjutraj, sredi dopoldneva, popoldan ali pa sedajle. Ali so temu krivi oglaševalci, prezasedenost hosta (dejmo še taledva gor, bo že še zdržal) ali nesposobnost vzdrževalcev, ne vem. Lahko pa bi nekdo vsaj log-e pogledal in ukrepal.

Ta počasnost me moti in verjetno nisem edini. Dogaja se tudi, da je dostop tekoč, v nekem trenutku pa hopla - strani ni mogoče prikazati, php - cannot connect to database....

Tracert do 195.246.8.29 je sicer dokaj ok, icmp paketki priletijo nazaj v 30 ms, strani pa se odpirajo za nikamor.

Plosim, plosim, dajte uredit, obljubim da bom pliden !

Danes sta mi šla dva posta in en odgovor na ZS v maloro - ko sem napisal do konca in kliknil 'pošlji', sem enkrat dobil php, dvakrat pa time out. Od sedaj naprej najprej pišem v beležnico, potem pa prilepim v okno....

lp
Mi o avionu, pilot iz gozda....
Misliš, da je admin sposoben porihtati tole stvar? Jaz mislim, da ne.
Iz NS zapisov (RIPE Whois) mi izgleda, da je vse skupaj na Perftechovi farmi serverjev. Če vse skupaj res teče na nekem esx-u, potem bi Tadej (ne poznam njegove povezave s Perftechom) lahko malo potežil tam - predvsem, ker se baše lahko zaradi nekaj tretjega ali katerega od drugih hostov na esx-u. Zdajle, ko to pišem je vse tako tekoče, kot bi pravzaprav moralo biti vedno.

lp
cace Napisal:Misliš, da je admin sposoben porihtati tole stvar? Jaz mislim, da ne.

@cace... dej žaljiv ni treba bit... lahko, da nima časa :|
To nikakor ni mišljeno kot kakšna žalitev.
Ne vem, zakaj je sploh potreben admin in zakaj so potrebni štirje moderatorji, če pa nihče nič ne ukrene. Na večini drugih forumov je ponavadi več moderatorjev, ki obvladajo takšne stvari, imajo veselje in čas več ur na dan preživeti za računalnikom, skratka so po eni strani zasvojeni s takimi stvarmi.

Vdor se je zgodil že v začetku leta, še vedno se v Kričalnici in v komentarjih spletnikov s strani gostov pojavljajo takšne in drugačne spyware stvari, da ne govorim o čudnih članih foruma z vsega sveta in celo iz nam neznanih držav, ampak nihče nič ne naredi glede zaščite.
"Izklopi to in to, dokler se forum ne nadgradi", je edina izjava admina. Že prekleto dolgo se nadgrajuje, če sploh se.

Je že res, da je moderatorsko in administratorsko delo tukaj zastonj, a imeti moraš tudi voljo za tako stvar. In če te volje ni, je bolje da se forum zapre, kot pa da se premika tako kot zdaj.

Admin (ali pa kakšen od moderatojev in moderatork) bi lahko vsaj napisal eno kratko poročilo, kaj se sploh dogaja, ali se bo zgodil kakšen premik glede spywera in hitrosti, ali bo vse skupaj šlo v maloro.

No, če pa se pri vsem tem admin in kakšen mod ukvarja še s svojo lastno firmo, potem res zmanjka časa za delanje neke stvari, kjer nimaš dobička.
Da ne bomo vedno le kritizirali....
Forum zadnjih nekaj dni (opazil sem da ni pasic z reklamami zgoraj desno) deluje super (vsaj meni, hi). Moram na en les potrkat, da bo tako tudi ostalo.

lp
1 2 3 4
Iskanje po temi