Objave: 290
Teme: 1
Ocena:
0
Mogoče je zato manjši volumen. Ta ista firma ima podoben model Solido brez smart, ki ima prekata podobno kot ROTO. Ta smart je pa nov model, tko da tehnologija obeh jim je verjetno poznana.
Ja pri ROTU trdijo ravno to, da pač ker je kompresor in ostale komponente v neprimernem okolju se bo prej pokvaril, zato zagovarjajo kompresor zunaj. Tudi meni se zdi, da če je dobro zatesnjena tista škatla, da nebi smelo biti težav, tudi če je notri.
Objave: 5372
Teme: 32
Ocena:
0
Ima kdo toliko volje, da bi mi poskeniral ali pofotkal tehnično knjižico za ECO 6, naše trenutno ne najdemo?
Ocena:
0
O carsko. Thanks. V opombe ponavadi vpisujem datume, tokrat jo pa zaprmej ne najdemo, kar glede na štalo v bajti niti ni presenetljivo :-)
Še eno vprašanje, danes mislim malce premeriti pH v čistilni, se komu sanja kolikšen je idealen za ECO6?
Objave: 4017
Teme: 3
Ocena:
26
Jst nikoli meril. Maš težave ali preventivno želiš to meriti?
Ocena:
0
Nazaj moram vzpostaviti biotop, ker je naša ubila čistilno. Večinoma je že ok, voda mi je še malce sumljivo presvetla, še vedno ima vonj, sicer vsak dan manj, a vseeno.
Ocena:
26
Mogoče veš a je smiselno mčn napolniti nazaj z vodo do vrha po tem ko je spraznjena ali le delno napolneš?
Ocena:
0
Kolikor mi je znano se pusti da se nafila potom gospodinjske porabe.
Ocena:
26
Ja, jst sem pustil tako ker se mi je zdelo logično ampak nekako mi ne gre vkup s tistim da pri novi se pa napolne mislim da 2/3 al koliko že in to seveda sama voda, sem že pozabil koliko smo je napolnili pri vgradnji.
Ocena:
0
Nova se polni zaradi možnega mečkanja same čistilne, zato da dela kontra silo zemljini v katero je vkopana.
Ocena:
26
Ampak tudi če je od vgradnje minilo npr. leto in pol, na mčn še vedno dela sila zemljine in peska nanj. in ko se sprazne je dejansko prazna mčn zasuta do vrha, zato sem mislil.
Ocena:
0
Tudi če je od vgradnje minilo že XX časa se priporoča, da se popolnoma spraznjeno potem napolni vsaj delno. Žal so znani primeri, ko se to ni naredilo in se je tudi nikoli več ni moglo popolnoma zapreti.
Predvidevam da je to v igri?
Ocena:
26
Ja, mislil bi si da lahko pride do tega. Včeraj sem sicer pogledal v svojo in itak ni bila še na polovici...sem pa pokrov lahko odprl :mrgreen: .
Ocena:
0
Mi smo se malce hecali, tako da moram zdaj pokrov ujeti na mm natančno, drugače ga ne morem ujeti :-)