Objave: 147
Teme: 8
Ocena:
3
Daš 3000 eur več, da lahko potem pereš ponoči in obešaš zjutraj pred šihtom..hahaha
Objave: 931
Teme: 34
Ocena:
10
Ja "ivank_" tista 0 je res preveč, tiskarski škrat.
Kako je perilo oprano je v največji meri odvisno od samega perila, pralnega praška, od tega kolk perila nabutate v stroj, ko dajete prat in na koncu da izberete pravilen program, kar jih več ali manj imajo vsi stroji dovolj. Vsi stroji podobno dozirajo vodo v boben in na podoben način vrtijo boben levo in desno, ko je izbran določen program, zato ni tako močno odvisno od stroja, kako je perilo na koncu oprano. To prepričevanje, kako je Miele ne vem, koliko krat boljši od povprečnega stroja, je eno samo veliko nakladanje, ki mi rahlo že preseda.
Nigdar je ne tak bilo, ka nekak nej bilo i nigdar nebu ka nekak nebu.
Objave: 7350
Teme: 20
Ocena:
4
19.4.2023 ob 10:23
(*Zadnja sprememba objave: 19.4.2023 ob 10:23 uporabnik gt001.)
Kar se garancije tice, je vecina na 5let, vec nisem zasledil.
Sicer pa najbrz malo naivno iscem nov PS, ki bi brez vecjih tezav delal ~15-20let in ni miele za 1k+EUR.
Hvala vsem za mnenja.
Objave: 287
Teme: 10
Ocena:
0
Imel Electrolux za nekih 600€ zadnjih 8 let. Delovanje BP. Potem pa rikne ležaj. Cena ležaja max 10e, cena menjave kadi pa presega vsak normalen znesek popravila.
Pa je po čudnem naključju prišel k hiši Miele. Že ob vnosu v hišo mi je bilo jasno, da je to nek drugi svet. Teža dvojna.. O samem delovanju ne bom kaj dosti. Se ne more primerjati s prejšnjim. Dva svetova razlike.
Da sem ga kupil , me je pa prepričala samo ena stvar.
Miele ima še vedno križ, kjer lahko ležaj menjam sam v eni uri. Brez rezanja in varjenja plastike in ostali pizdarij.
Objave: 12
Teme: 0
Ocena:
0
jaz imam sedaj že 3 leta 7,5 kg z zgornjim odpiranjem od Whirpoola, je zelo majhen (sem tudi namenoma iskal take dimenzije), in ga ne morem prehvaliti... do sedaj še nič narobe, precej tih (inveren motor) in zelo dobro pere. Zanj sem v akciji dal okoli 400 sicer je nekaj čez 500 bil na začetku 2020.