Objave: 215
Teme: 3
Ocena:
0
Če vprašaš mene je tako kot na sliki zelo lepo. Moti me le tista kara na steni.
Kaj bi bilo lepše naključno, linije, območja, se boste morali odločiti sami. V salonu naj vam narišejo vse tri kombinacije in primerjaj.
Dont waste your life...go surfing
Objave: 1353
Teme: 69
Ocena:
0
mene tudi moti tista kara na sliki...
Objave: 39
Ocena:
0
Hvala za mnenja!
Ne saj karo je kr tko narisal,tudi meni ni všeč.Bo nekako tako vmes kot je na desni strani okna.
Objave: 1353
Teme: 69
Ocena:
0
kaj pa če nebi bilo tu nič, samo rumene ploščice...
....meni pa je recimo všeč, da ni cela kopalnica v ploščicah, npr. tam ko je okno pa jih mela do okenske police, pa nad wcjom malo, potem pri tušu pa do vrha gor...
...ampak to je seveda stvar okusa...
Ocena:
0
Ja sva pomislila tudi na to varianto,pa mož ni preveč navdušen.
Pokažem,ko se bo začelo kaj premikat (tam nekje proti koncu novembra mogoče že) :lol:
Objave: 194
Teme: 21
Ocena:
0
Meni je tudi spodnji del všeč - malo me moti bordura okoli okna - če že, potem raje okoli ogledala.
Bi bilo pa dosti lažje, če bi imela fotografijo oz. sliko prav teh ploščic. Kakšna je bordura? So to le manjše ploščice drugih barv ali kaj drugega? Pa jaz bi dala npr. pri tušu ta naključni vzorec do vrha. Ja, pa karo ven, pa tisti kvadrati iz bordur mi tud ne sedejo, ker je prestrog ritem glede na to, da je spodaj naključni vzorec.
Ocena:
0
Bordura so v bistvu male ploščice 10x10xcm oranž barve.Barva je ista kot so oranžne v spodnjem delu (samo jih v programu ni imel,zato je dal podobne).
Hvala!