Objave: 5764
Teme: 1
Ocena:
32
Probaj v prvi fazi nalepit tisto absorbcijsko peno, ki ti jo je predlagal Okane.Lahko bi še pred črpalko postavil leseno steno, izoliral, luknja pa naj bo v velikosti propelerja. To ne bi smeli biti neki posebni stroški. Če ne bo pomagalo, črpalko obrneš proti sosedu, pa k.m.j.m.
Objave: 11
Teme: 2
Ocena:
0
Super, hvala. Mislim da sem prebral kar nekaj dobrih idej. Top ste ?
Objave: 1198
Teme: 14
Ocena:
6
Jaz bi podrl hiško in obrnil pumpo tako, kot je pravilno.
Objave: 3800
Teme: 4
Ocena:
17
19.11.2020 ob 22:01
(*Zadnja sprememba objave: 19.11.2020 ob 22:02 uporabnik sašo65.)
je montirano kak pač je...in tudi jaz bi to "pasjo hiško" podrl in postavil protihrupno pregrado tam kjer je žična ograja, recimo v dolžini 2.5 mera in rec. 1.8 višine
Objave: 710
Teme: 27
Ocena:
3
Jaz pa ne morem razumeti kako je lahko taka mašinca preglasna. Edino, če ima sosed okna stalno na kip potem verjamem, da jo sliši. Tudi meni tale "pasja hišica" ne zgleda.
Objave: 1478
Teme: 16
Ocena:
37
Sicer slike ne vidim več, ampak kolikor imam v spominu, je obcestna ograja relativno blizu hiše? 2m ali manj?
Če bo TČ postavil "normalno" z izmenjevalcem ob hišo in pred njo namestil še polno protihrupno ograjo, bo imel pa drug problem, ker se bo mrzel zrak iz nje odbijal in vračal nazaj, kar bo škodovalo izkoristku.
Objave: 1619
Teme: 7
Ocena:
44
Še dobro, da ima hiša več kot eno zunanjo steno.
Objave: 1478
Teme: 16
Ocena:
37
Tako stvar je težko ocenjevat, ker ne moreš primerjat prej in potem v popolnoma enakih pogojih. Mogoče pa bi bilo še bolje brez žive meje.
Ampak vsega tudi ne moremo podrediti le TČ, klinc jo gleda. Saj nismo bajt postavljali zaradi TČ ampak kontra.
Objave: 13287
Teme: 13
Ocena:
-503
Hec je v tem, da praviloma skoraj vedno naredimo slabše kot če bi napravo postavili kot je proizvajalec predvidel.
Akustika je kar hudič, moraš dobro vedeti kaj počneš.
dobre teoretične rešitve so včasih v praksi neumne <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.klimasapo.si">http://www.klimasapo.si</a><!-- m -->